Έφυγε,χθες, από τη ζωή ο Αλέξανδρος Τζατζάνης, ένα από τα πρωτοπόρα στελέχη του ΟΑΔΥΚ όπου διετέλεσε γενικός διευθυντής, πρώην αντινομάρχης Χανίων και ένα από τα ιδρυτικά στελέχη του ΚΙΔΗΣΟ στα Χανιά.

Το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών Ν. Χανίων μετά την είδηση του θανάτου του Αλέξανδρου Τζατζάνη, ιδρυτικό μέλος του Κινήματος στα Χανιά, συνήλθε στις 10 Ιουλίου 2016 σε έκτακτη συνεδρίαση και αποφάσισε να εκδώσει το παρακάτω ψήφισμα:

“ Με αίσθημα βαθύτατης θλίψης πληροφορηθήκαμε τον θάνατο του εκλεκτού μας συμπολίτη και συντρόφου, Αλέξανδρο Τζατζάνη. Ενός εκλεκτού μέλους της τοπικής κοινωνίας  και ενός εξαίρετου ανθρώπου που υπηρέτησε με σθένος και αξιοπρέπεια την Δημοκρατία αλλά και την ανάπτυξη του τόπου του.

Ως Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών Νομού Χανίων εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη μας και τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του.

Ο Αλέξανδρος Τζατζάνης πορεύτηκε με εντιμότητα και υψηλές αρχές στον επαγγελματικό του βίο και στον στίβο της Αυτοδιοίκησης και της Δημοκρατίας. Διακρίθηκε για το ήθος του, την ευθύτητα και την ειλικρίνεια του. Κέρδισε επάξια την εμπιστοσύνη των συμπολιτών του, ενώ υποστήριξε ενεργά την αναπτυξιακή πορεία του τόπου του.

Το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών Νομού Χανίων ως ακολούθως αποφασίζει :

1.   Την έκδοση του παρόντος ψηφίσματος σε ένδειξη πένθους και ελάχιστου φόρου τιμής.
2.   Να καταθέσει το ποσόν των 100€ στο Αννουσάκειο Ιδρυμα Κανδάνου
3.   Να αναρτηθεί το ψήφισμα στην ιστοσελίδα του ΚΙΔΗΣΟ Ν. Χανίων και να δημοσιευθεί στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook