Ο Περιφερειάρχης κ. Σταύρος Αρναουτάκης θα βρίσκεται σήμερα Τρίτη  και ώρα 10.30 πμ  στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων προκειμένου να υπογραφούν οι παρακάτω προγραμματικές  συμβάσεις :

1)    Υπογραφή Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Κρήτης και του Δήμου Χανίων για την υλοποίηση του έργου με τίτλο «ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΥΝΘΕΤΙΚΟΥ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΑΡΥΠΕΤΡΟΥ ΚΑΙ ΓΗΠΕΔΟΥ 5Χ5 ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗ ΛΕΝΤΑΡΙΑΝΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ» προϋπολογισμού 210.000,00 ευρώ συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.
Φορέας Υλοποίησης και Χρηματοδότησης είναι η Περιφέρεια Κρήτης / ΠΕ Χανίων.

2)    Υπογραφή Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Κρήτης και του Δήμου Χανίων για την υλοποίηση του έργου με τίτλο «ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΔΡΟΜΩΝ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΑΚΡΩΤΗΡΙΟΥ ΠΕΧ» προϋπολογισμού 100.000,00 ευρώ συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. 
Φορέας Υλοποίησης και Χρηματοδότησης είναι η Περιφέρεια Κρήτης / ΠΕ Χανίων.

3)    Υπογραφή Προγραμματικής Σύμβασης Πολιτισμικής Ανάπτυξης μεταξύ του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, της Περιφέρειας Κρήτης και του Δήμου Καντάνου – Σελίνου για την υλοποίηση του έργου με τίτλο «Ανασκαφική Έρευνα στο φρούριο Castel Selino Παλαιόχωρας, Δήμου Καντάνου – Σελίνου, μελέτη και συντήρηση ευρημάτων», συνολικού προϋπολογισμού 90.000,00 ευρώ.
Φορέας Υλοποίησης θα είναι η Εφορεία Αρχαιοτήτων Χανίων και Φορέας Χρηματοδότησης ο Δήμος Καντάνου – Σελίνου.

Επίσης θα συζητηθούν οι  επόμενες ενέργειες για τις προγραμματικές συμβάσεις για την ανόρυξη των τριών γεωτρήσεων Χρυσοσκαλίτισσας, Μεσκλών και Κουντούρας για την αντιμετώπιση  της λειψυδρίας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook