Επιστολή με διπλό νόημα - Παραίτηση με αιχμές για την παρούσα διοίκηση της ΕΠΣΧ και στήριξη στην υποψηφιότητα του Στέλιου Βαρουξάκη

Την παραίτησή του από τη διοίκηση της Ε.Π.Σ. Χανίων και την στήριξή του στην υποψηφιότητα του κ. Στέλιου Βαρουξάκη στις εκλογές της ΕΠΣ Χανίων, ανακοίνωσε ο Ιωάννης Μαρακάκης, ο οποίος για τρεις συνεχόμενες τετραετίες εκλέγεται στην ΕΠΣΧ.

Ο κ. Μαρακάκης υπέβαλε την παραίτησή του αφήνοντας αιχμές για την παρούσα διοίκηση και εκφράζοντας ανοιχτά την στήριξή του στον κ. Βαρουξάκη σημειώνοντας ότι το τιμόνι της ΕΠΣΧ πρέπει να αλλάξει χέρια και να οδηγείται από ανθρώπους με όραμα που αγαπούν το χανιώτικο ποδόσφαιρο.

Σημειώνεται ότι ο κ. Μαρακάκης διευκρινίζει ότι η στήριξη στην υποψηφιότητα του κ. Βαρουξάκη δεν αποσκοπεί στην συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο της παράταξης με την οποία ο τελευταίος διεκδικεί την προεδρία της ΕΠΣΧ.

Η ανακοίνωση του κ. Μαρακάκη έχει ως εξής:

Εκλέγομαι μέλος της Ε.Π.Σ.Χανίων για 3 συνεχόμενες τετραετίες. Υπηρέτησα το ποδόσφαιρο των Χανίων όχι μόνο τα 12 χρόνια που ήμουν στην ένωση αλλά και ως ποδοσφαιριστής και αργότερα ως παράγοντας για πολλά χρόνια στην ομάδα του Κισαμικού. Υπήρξα παρατηρητής αγώνων σε όλες σχεδόν τις κατηγορίες, παρατηρητής ΔΕΑΒ για 10 και πλέον χρόνια, πάντα με γνώμονα το καλό του Χανιώτικου ποδοσφαίρου.

Συμπεριφορές, τακτικές και πρακτικές που εφαρμόζονται τον τελευταίο καιρό στην Ε.Π.Σ.Χανίων δεν με εκφράζουν και για το λόγο αυτό τώρα και μερικούς μήνες δεν συμμετείχα στα συμβούλια και στις δραστηριότητες της δίχως κανείς να με έχει ενοχλήσει όλο αυτό τον καιρό, για τυχόν διαγραφή μου από μέλος της διοίκησης, την οποία και διαγραφή και παραίτηση μου υποβάλλω με την δημοσίευση της επιστολής αυτής.

Ταυτόχρονα τάσσομαι υπέρ της υποψηφιότητας του κ. Βαρουξάκη χωρίς να επιδιώκω κάποια θέση στο ψηφοδέλτιο της εν λόγο παράταξης. Θεωρώ ότι πρέπει τη σκυτάλη να την πάρουν στα χέρια τους, νέοι άνθρωποι, φιλόδοξοι, ανιδιοτελείς, με όραμα, οι οποίοι αγαπούν πραγματικά το ποδόσφαιρο και τα Χανιά μας.

Μετά τιμής Ιωάννης Μαρακάκης