Από το 2001, σε αυτό το κατάστημα με παραδοσιακά κρητικά προϊόντα, μπορείτε να βρείτε ότι καλύτερο έχει να προσφέρει η Ελληνική φύση και κυρίως η Κρητική γη.  

Μέσα στην καρδιά ενός από τους πιο εμπορικούς δρόμους της πόλης των Χανίων, στον παράλληλο των στιβανάδικων, βρίσκεται το κατάστημα ΑΜΒΡΟΣΙΑ, στην αρχή της οδού Μπετόλο. Στο κατάστημα, εκτός από τα προϊόντα – σήμα κατατεθέν της Κρήτης, δηλαδή το extra παρθένο ελαιόλαδο, τη ρακί, το κρασί, το μέλι, τα αρωματικά φυτά και τις δημιουργίες από ξύλο ελιάς, την προσοχή μας τραβά αμέσως, το εξειδικευμένο τμήμα με τα φυσικά καλλυντικά.

Ένας μικρός παράδεισος, για κάθε γυναίκα αλλά και για καθένα από εμάς που προσέχει και φροντίζει τον εαυτό του.

Κυριολεκτικά, θα βρείτε τα πάντα εδώ… Προϊόντα περιποίησης προσώπου, σώματος, μαλλιών, καθώς και εξειδικευμένα προϊόντα για το σώμα, έλαια αλλά και χειροποίητα σαπούνια (με το κιλό ή έτοιμα κομμένα).

Όλα τα προϊόντα είναι φυτικά, από κορυφαίες κρητικές εταιρείες, έχοντας ως βάση το λάδι ελιάς καθώς και άλλα ευεργετικά συστατικά για τον ανθρώπινο οργανισμό . Επιπλέον τα προϊόντα είναι βιολογικά και υποαλλεργικά, χωρίς χημικές ουσίες, κατάλληλα για όλους τους τύπους δέρματος.

Κάθε προϊόν, διαθέτει όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις και είναι δερματολογικά ελεγμένο, ώστε να χρησιμοποιείται με ασφάλεια από τον καταναλωτή.

Και όλα αυτά σε πολύ προσιτές τιμές, ειδικά όταν μιλάμε για επώνυμα προϊόντα που παράγονται στην Κρήτη.

Απλά ανακαλύψτε τα και θα αλλάξτε συνήθειες για τον τρόπο που φροντίζετε τον εαυτό σας!

Τα προϊόντα θα τα βρείτε στο παλιό λιμάνι και πολύ κοντά στο κέντρο των Χανίων, στην οδό Μπετόλο 47-49 και επίσης στην Αγ. Μαρίνα λίγο έξω από τα Χανιά, αλλά και διαδικτυακά στο www.ambrosia-products.gr.

ΑΜΒΡΟΣΙΑ
Μπετόλο 47-49, Χανιά & Αγ. Μαρίνα
Τηλ.: 2821502750
www.ambrosia-products.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook