Τραγική φιγούρα η αδελφή του που τον βρηκε νεκρό - Οι αστυνομικές αρχές απέκλεισαν από την αρχή εγκληματική ενέργεια ή αυτοχειρία 

Νεκρός βρέθηκε την Δευτέρα το απόγευμα ένας 40χρονος άντρας στις Αρχάνες Ηρακλειου ο οποίος για μέρες δεν έδινε σημεία ζωής στους οικείους του και όπως αποδείχτηκε αιτία ήταν η καρδιά του που τον είχε προδώσει.

Ο 40χρονος βρΗ έθηκε στο σπίτι του νεκρός και ενώ αρχικά κινητοποιήθηκαν και οι αστυνομικές αρχές όπως αποδείχτηκε ο άτυχος άντρας έφυγε νικημένος από την καρδιά του.

Τραγική φιγούρα η αδελφή η οποία έφτασε στο σπίτι του 40χρονου καθώς για μέρες δεν μπορούσε να επικοινωνήσει μαζί του και ανησύχησε. Έτσι πήρε την απόφαση να δει από κοντά τι συμβαίνει και πήγε στο σπίτι του 40χρονου, έσπασε το τζάμι καταφέρνοντας να μπει μέσα στην οικία. Εκεί αντίκρυσε τον αδελφό της νεκρό.

Οι αστυνομικές αρχές απέκλεισαν από την αρχή το ενδεχόμενο εγκληματικής πράξης ή αυτοχειρίας ενώ ιατρική πραγματογνωμοσύνη ήρθε να επιβεβαιώσει τις υποψίες ότι ο 40χρονος πέθανε από παθολογικά αίτια.