Τη δυνατότητα εγγραφής στους βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς, καθώς και στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης του Δημοτικού Οργανισμού Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Προστασίας και Παιδείας Μαλεβιζίου (ΔΟΚΑΠΠΑΜ), μέσω του προγράμματος ΕΣΠΑ «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής 2016 – 2017» έχουν και εφέτος οι κάτοικοι του Δήμου Μαλεβιζίου.

Αναλυτικά οι θέσεις κάθε δομής που εντάσσονται στο ΕΣΠΑ:

·         Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Τυλίσου: 15

·         Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Γαζίου (Α’ βάρδια): 17

·         Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Γαζίου (Β’ βάρδια): 17

·         Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών ΑμεΑ Γαζίου (Α΄ βάρδια): 15

·         Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία Γαζίου (Β΄ βάρδια): 15

·         Παιδικός Σταθμός Τυλίσου: 28

·         Βρεφονηπιακός Σταθμός Αγίας Πελαγίας: 42

·         Παιδικός Σταθμός Αμμουδάρας: 70

·         Παιδικός Σταθμός Πολύδροσου: 65

·         Παιδικός Σταθμός Κρουσώνα: 21

Για πληροφορίες μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνούν καθημερινά (Δευτέρα – Παρασκευή) με τα γραφεία του ΔΟΚΑΠΠΑΜ, στη δ/νση Ν. Καζαντζάκη 11 στο Γάζι, στο τηλέφωνο 2810821505, καθώς και στους παιδικούς σταθμούς Αμμουδάρας (λ. Α. Παπανδρέου 132 τ.: 2810371076) και Πολύδροσου (εργατικές κατοικίες τ.: 2810823656).

Ο Δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Η πολύ καλή δουλειά που γίνεται στον Δ.Ο.Κ.Α.Π.ΠΑ.Μ. τα τελευταία χρόνια, τον Οργανισμό που έχει την ευθύνη όλων των θεσμοθετημένων κοινωνικών δομών του Δήμου Μαλεβιζίου, αναγνωρίζεται και επιβραβεύεται διαρκώς. Και είναι ιδιαίτερα σημαντικό το γεγονός της αποτελεσματικής υποστήριξης των συμπολιτών μας, με τη λειτουργία κοινωνικών δομών υψηλών προδιαγραφών και απαιτήσεων.

Θα ήθελα να συγχαρώ τον Πρόεδρο του Οργανισμού Γιώργο Μαρκατάτο, τον Αντιπρόεδρο Δημήτρη Λυδάκη, όλα τα μέλη του Δ.Σ., τη Δ/ντρια Μαρία Τρούλη, καθώς και όλα τα στελέχη του ΔΟΚΑΠΠΑΜ, για τις προσπάθειες που καταβάλλουν και τα πολύ καλά αποτελέσματα που καταφέρνουν».