Ο Δήμος Ηρακλείου στο πλαίσιο της συμμετοχής του στην Τοπική Κοινωνική Σύμπραξη Περιφέρειας Κρήτης για την υλοποίηση του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής πραγματοποίησε την 3η διανομή προϊόντων, στις 4 και 5 Ιουλίου 2016 στα εξής σημεία διανομής της Δ.Ε. Ηρακλείου:

Εργατικές κατοικίες Αγίας Αικατερίνης
Αίθουσα Η9 της Νέας Δημοτικής Λαχαναγοράς,
Δ.Ε. Γοργολαϊνη (Ασίτες),
Δ. Ε. Παλιανής (Βενεράτο)
Δ.Ε. Τεμένους (Κυπαρίσσι).

Για το σημείο διανομής της Παλαιάς Λαχαναγοράς, στη Δ.Ε. Ηρακλείου, η διανομή πραγματοποιήθηκε από τις 4 έως τις 6 Ιουλίου 2016.

Οι δικαιούχοι παρέλαβαν φασόλια, φακές, ζάχαρη, μακαρόνια, πελτέ, υγρό γενικής χρήσης, φέτα, πάνες, και γάλα εβαπορέ, σύμφωνα με τον Οδηγό Εφαρμογής του ΤΕΒΑ. Παράλληλα, στις 1 Ιουλίου 2016 διανεμήθηκαν τα προϊόντα και των τριών έως σήμερα, δράσεων στους δικαιούχους των ενστάσεων.

Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, κυρία Μαρία Καναβάκη, ευχαρίστησε το προσωπικό της Διεύθυνσης Κοινωνικής Ανάπτυξης που πραγματοποίησε τις παραπάνω διανομές, καθώς επίσης και τη Διεύθυνση Συντήρησης & Αυτεπιστασίας και τη Διεύθυνση Καθαριότητας του Δήμου Ηρακλείου για τη συνδρομή και τη συνεργασία τους.

Το πρόγραμμα με την ονομασία «Αποκεντρωμένες Προμήθειες Τροφίμων και Βασικής Συνδρομής Διοικητικές Δαπάνες και Παροχή Συνοδευτικών Μέτρων 2015-2016», χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους (ΤΕΒΑ) και υλοποιείται από το Υπουργείο Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Αλληλεγγύης, με σκοπό την εξάλειψη της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook