Μέχρι τη βρετανική Daily Mail έφτασε η αγάπη μερικών ανθρώπων για μια σκυλίτσα, η οποία βρέθηκε σε τραγική κατάσταση -ένα βήμα πριν το θάνατο- το καλοκαίρι του 2015 και κατάφερε να αναρρώσει μετά από πολύμηνη θεραπεία.

Το χαριτωμένο τετράποδο εντοπίστηκε τον Ιούλιο του 2015 από μέλη της Ζωοφιλικής Ένωσης Ηλιούπολης (Ζ.Ε.Η.), εγκαταλελειμμένη και βαριά άρρωστη στους δρόμους του Πειραιά. Όπως αναφέρει το άρθρο της Daily Mail, στο σώμα της υπήρχαν χιλιάδες τσιμπούρια τα οποία την οδηγούσαν αργά και βασανιστικά στο θάνατο, ενώ γύρω από την ουρά της υπήρχε ένα σύρμα το οποίο έκοβε την κυκλοφορία του αίματός της με αποτέλεσμα να της σαπίζει το δέρμα.

Είναι σχεδόν βέβαιο ότι αν είχε μείνει αβοήθητη ακόμα λίγες ημέρες θα είχε πεθάνει.

Το ζώο μπήκε στο χειρουργείο καθώς η ουρά του έπρεπε να ακρωτηριαστεί. Του έγινε και μετάγγιση αίματος καθώς ο αιματοκρίτης ήταν σε εξαιρετικά χαμηλό επίπεδο ενώ αφαιρέθηκαν και τα αμέτρητα τσιμπούρια, που ταλαιπωρούσαν ολόκληρο το σώμα του.

Πλέον η κατάσταση της υγείας της Μπλόσομ -όπως την ονόμαζαν- είναι εξαιρετική, αφού είναι σε θέση να παίζει μαζί με άλλα σκυλιά ανενόχλητη, έχοντας νέους ιδιοκτήτες και μπόλικη αγάπη!