Η υπόθεση μας έχει κουράσει. Οχι τίποτε άλλο, αλλά έχουμε πια χάσει τον λογαριασμό. Όχι των γυναικών που καταγγέλλουν τον Ντομινίκ Στρος-Καν για απόπειρα βιασμού – αυτές ακόμα δύο είναι, η Ναφισατού Ντιάλο στη Νέα Υόρκη και η Τριστάν Μπανόν στη Γαλλία – αλλά των γυναικών που έχει «πάρει» συνολικά, για να χρησιμοποιήσουμε την κομψή έκφραση που του αποδίδεται, ο κύριος που θεωρούνταν κάποτε βέβαιος επόμενος πρόεδρος της Γαλλίας.

Μόλις πρόσφατα, αναφέρουν tanea, ένας «φίλος» της Αν Σενκλέρ «αποκάλυψε» πως ο DSK εξομολογήθηκε στη σύζυγό του ότι εκείνο το μοιραίο Σαββατοκύριακο του Μαΐου που εγκαταστάθηκε στο «Sofitel» έκανε σεξ μέσα σε λίγες ώρες όχι με μία, όχι με δύο αλλά με τρεις γυναίκες – άγνωστο αν ήταν ανάμεσά τους και η καμαριέρα, την οποία πάντως επιμένει πως ουδέποτε βίασε.

Και τώρα η Αν Μανσουρέ, η μητέρα της Μπανόν και περιφερειακή σύμβουλος των γάλλων Σοσιαλιστών, «αποκαλύπτει» πως τρία χρόνια πριν «αποπειραθεί να βιάσει» ο Στρος-Καν την κόρη της είχε κάνει και η ίδια σεξ μαζί του, «συναινετικό αλλά βίαιο», της συμπεριφέρθηκε λέει «σαν άξεστος στρατιώτης», ήταν μια εμπειρία «που ουδέποτε θα ήθελε να επαναλάβει».

\"Και

Αμέσως μπήκαν στη μέση οι αμπελοφιλόσοφοι, θέτοντας ερωτήματα όπως «πότε νομιμοποιείται το βίαιο σεξ;» ή «μήπως η κόρη, η Τριστάν, προσπαθεί να \”σκοτώσει\” τώρα τη μητέρα;». Δηλώνοντας ευθύς εξαρχής αδυναμία να απαντήσουμε, επιστρέφουμε στα γεγονότα, έτσι τουλάχιστον όπως φτάνουν σε εμάς. Τις «αποκαλύψεις» η Μανσουρέ τις έκανε στη διάρκεια εξάωρης κατάθεσής της στη γαλλική Δικαιοσύνη στις 13 Ιουλίου. Γιατί τις έκανε; Για να επιβεβαιώσει λέει από πρώτο χέρι πως ο Στρος-Καν είναι ικανός για βία.

Στην κατάθεσή της φέρεται επίσης να επανέλαβε μια ήδη διατυπωθείσα καταγγελία, πως τον Φεβρουάριο του 2003, όταν την πήρε εκτός εαυτού η κόρη της και της διηγήθηκε όσα είχε επιχειρήσει να της κάνει ο Στρος-Καν, ενημέρωσε σχετικά τόσο τον τότε επικεφαλής των Σοσιαλιστών και σημερινό διεκδικητή του χρίσματος Φρανσουά Ολάντ, ο οποίος συμβούλευσε την Τριστάν να ακολουθήσει τη συμβουλή της μητέρας της και να μην ασκήσει μήνυση κατά του DSK, όσο και τη νονά της Τριστάν και πρώην σύζυγο του DSK Καμίγ Γκιγεμέτ, η οποία πήρε έξαλλη τον πρώην της για να ακούσει από αυτόν την εξής «απολογητική» ατάκα: «Δεν ξέρω τι με έπιασε. Είχα κάνει σεξ με τη μάνα, τρελάθηκα όταν είδα την κόρη».

Ο Ολάντ ζήτησε και κατέθεσε χθες εσπευσμένα στη γαλλική Δικαιοσύνη, μήπως και κοπεί η όρεξη κάποιων να του φορτώσουν το «σκάνδαλο». Η Γκιγεμέτ δήλωσε πως θα μηνύσει τη Μανσουρέ για συκοφαντική δυσφήμηση. Κι εμείς δύο τινά συνάγουμε. Πρώτον, ο βιασμός είναι πολύ σοβαρό έγκλημα για να γελοιοποιείται κατ\’ αυτόν τον τρόπο, ένθεν κακείθεν. Και δεύτερον, ο DSK, μ\’ όλα τα ταλέντα του, για πρόεδρος της Γαλλίας δεν ήταν.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook