Aυτό το καλοκαίρι κάντε μια διαφορετική επιλογή διακοπών με την Celestyal Cruises!

Με τιμές που ξεκινούν από €82 το άτομο την ημέρα και τα συμπεριλαμβάνουν όλα (φαγητό, ποτά, διασκέδαση, μία ή δύο εκδρομές), μπορείτε να σαλπάρετε από την Αθήνα και να απολαύσετε μέχρι και 2 ελληνικά νησιά καθημερινά.

Αν απλά θέλετε να χαλαρώσετε, απολαύστε το cocktail σας δίπλα στην πισίνα, αφεθείτε στα έμπειρα χέρια του προσωπικού μας στο spa ή πηγαίντε για ψώνια σε ένα από τα καταστήματα των κρουαζιερόπλοιών! Το βράδυ, καθώς ταξιδεύετε για νέο προορισμό, απολαύστε βραβευμένη ελληνική κουζίνα, υπέροχα κρασιά και μοναδικές μουσικοχορευτικές παραστάσεις!

Η αγάπη της Celestyal Cruises για την Ελλάδα και η αξία που έχει για την εταιρία η Φιλοξενία, την οδήγησαν στο να δημιουργήσει ειδικά για εσάς θεματικές κρουαζιέρες, τις «Ιστορίες Ελληνικής Φιλοξενίας», έχοντας ως στόχο να ικανοποιήσουν τις ανάγκες κάθε επιβάτη.

Ταξιδέψτε στο Αιγαίο και δώστε στις διακοπές σας το θέμα που σας ταιριάζει επιλέγοντας τις «Ιστορίες Ελληνικού Καλοκαιρινού Φεστιβάλ» (Ιούνιος-Αύγουστος) που επιφυλάσσουν μοναδικές στιγμές με πάρτι από αγαπημένους ραδιοφωνικούς παραγωγούς και live συναυλίες από γνωστούς καλλιτέχνες, όπως Γιώργο Παπαδόπουλο (22/07),  Χρήστο Μενιδιάτη (25/07) και Θανάση Πολυκανδριώτη (05/08, 12/08, 22/08 και 29/08).

Επιπλέον, μπορείτε να απολαύσετε τις «Ιστορίες Ελληνικής Οινογαστρομίας» (Σεπτέμβριος-Νοέμβριος) που αναδεικνύουν την πανδαισία ελληνικών γεύσεων και αρωμάτων μέσα από μοναδικές γευστικές εμπειρίες εν πλω από βραβευμένους Έλληνες chefs παγκοσμίου φήμης.

Aπό τα εστιατόρια μέχρι το spa και από το κομμωτήριο, μέχρι το bar και το φωτογραφείο, όλες οι υπηρεσίες του πλοίου ντύνονται ανάλογα με τη θεματική ενότητα που έχετε επιλέξει, για να βιώσετε το πιο αληθινά γνήσιο ταξίδι!

Επιλέξτε μία από τις 3ήμερες, 4ήμερες ή 7ήμερες κρουαζιέρες και εκτός από τη Μύκονο και τη Σαντορίνη απολαύστε μια ποικιλία από ξεχωριστά νησιά όπως η Πάτμος, η Μήλος, η Σύρος, η Κως και η Σύμη. Ενημερωθείτε για τα δρομολόγια, τις προσφορές και τα πακέτα της Celestyal Cruises στο216 4009999 ή στο www.celestyalcruises.gr ή στον ταξιδιωτικό σας πράκτορα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook