Θα ταξίδευε για Αθήνα κουβαλώντας στη βαλίτσα του 75.000 ευρώ ένας 50χρονος Κινέζος, που εμφανίστηκε το πρωί της Τετάρτης στο αεροδρόμιο \”Ν. Καζαντζάκης\” του Ηρακλείου χωρίς να έχει μαζί του όμως – όπως αποδείχτηκε στη συνέχεια – παραστατικά που να πιστοποιούν ότι τα χρήματα αυτά προέρχονται από κάποιες επιχειρηματικές δραστηριότητες στην Κρήτη!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Κρητική Φωνή» όταν είδαν τα χρήματα κατά τον έλεγχο των αποσκευών οι αρμόδιοι υπάλληλοι του αεροδρομίου Ηρακλείου, αμέσως ακινητοποίησαν τον Κινέζο, που συνελήφθη από την Αστυνομία, ενώ ειδοποιήθηκε το ΣΔΟΕ, που έφτασε επιτόπου προκειμένου να διευκρινιστεί η προέλευση των χρημάτων.

Τελικά, η Αστυνομία άφησε τον Κινέζο να ταξιδέψει για την Αθήνα, χωρίς όμως τα χρήματα, τα οποία κατασχέθηκαν, εστάλησαν στην Τράπεζα της Ελλάδος για να διαπιστωθεί η γνησιότητά τους και ταυτόχρονα διερευνάται αν είναι πράγματι δικά του ώστε να του επιστραφούν, ή προέρχονται από παράνομες δραστηριότητες.

Δεν αποκλείεται πάντως να οφείλονται στις επιχειρηματικές δραστηριότητες του Κινέζου στο νησί μας, κάτι που αναμένεται να ξεκαθαριστεί πολύ σύντομα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook