Από μικρό είχε μπλέξει στα γρανάζια της παρανομίας και μάλιστα με μπόλικο… νταηλίκι ένα 15χρονο αγόρι από το Πακιστάν, μέλος εξαμελούς συμμορίας ομοεθνών του που εκβίαζαν, ξυλοκοπούσαν και λήστευαν εργαζόμενους συμπατριώτες τους σε ολόκληρη τη Ρόδο!

Σύμφωνα με δημοσίευμα στο protothema, o «άγουρος» κακοποιός συνελήφθη στον Ιαλυσό Ρόδου μαζί με άλλους τρεις αλλοδαπούς ηλικίας 23, 25 και 26 χρόνων, όταν εξακριβώθηκε ότι την περασμένη Δευτέρα είχαν εισβάλλει στην κατοικία ενός 29χρονου ομοεθνούς τους στην Κρεμαστή και τον απείλησαν ότι θα τον σκότωναν αν δεν τους έδινε 4.000 ευρώ. Στη συνέχεια αφού τον χτύπησαν και τον τραυμάτισαν σε διάφορα μέρη του σώματός του, του άρπαξαν 845 ευρώ, διάφορα έγγραφα και την μοτοσικλέτα του και εξαφανίστηκαν.
 
Όμως, το θύμα τους κατήγγειλε στο τοπικό τμήμα κι έτσι γρήγορα εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν οι τρεις μαζί με τον ανήλικο, ενώ  άλλοι δυο αναζητούνται. Όπως προέκυψε από την έρευνα, εδώ και τρεις μήνες οι έξη Πακιστανοί είχαν κόψει… ταρίφα στους ομοεθνείς τους που λήστευαν πάντα με τον ίδιο τρόπο, ζητώντας πάντα το ίδιο χρηματικό ποσό αλλά αρπάζοντας όσα έβρισκαν! Η έρευνα συνεχίζεται για να εξακριβωθεί πόσες ληστείες έχουν διαπράξει.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook