Το Περιφερειακό Τμήμα Δυτικής Κρήτης (Χανίων – Ρεθύμνου) του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, εκπροσωπώντας πάνω από 2.000 οικονομολόγους και λογιστές, ζητά την παράταση της ηλεκτρονικής υποβολής των δηλώσεων φυσικών και νομικών προσώπων μέχρι την 31/07/2016. 

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του:

“Αντιλαμβανόμαστε πλήρως την πίεση της διαπραγμάτευσης αλλά σε κάθε περίπτωση οι λογιστές εις βάρος της υγείας τους μοχθούν νυχθημερών να υποβάλλουν ορθές φορολογικές δηλώσεις με απώτερο έμμεσο σκοπό την διασφάλιση του δημοσίου συμφέροντος που απορρέει από την φύση και λειτουργία του επαγγέλμματος μας.

Η ημερομηνία με βάση και την βεβαίωση του ΕΝΦΙΑ δεν είναι υπερβολική απαίτηση από την πλευρά μας, καθώς το σύστημα άνοιξε πολύ αργότερα από αυτό που ορίζει ο Νόμος. Σε κάθε περίπτωση ζητάμε την συναντίληψη σας για τους ρυθμούς της πραγματικής οικονομίας με μοναδικό στόχο την υποβολή ορθών φορολογικών δηλώσεων και απόδοση φόρων – εσόδων για το Ελληνικό Κράτος

Θεωρούμε βέβαιο ότι ως συνάδελφος οικονομολόγος – μέλος του ΟΕΕ θα επιδείξετε την αντίστοιχη ευαισθησία για το φλέγον θέμα που απασχολεί τους λογιστές.”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook