Μέσα σε κλίμα σύμπνοιας και αθλητικής διάθεσης, ολοκληρώθηκε το Σάββατο το βράδυ  το  «13ο Eugenios Gerards Soccer Camp 2016» με την τελετή λήξης και την βράβευση  νεαρών αθλητών και προπονητών, στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Φέτος ο «θεσμός» του αθλητισμού που εμπνεύστηκε ο γνωστός και αγαπητός Κρητικός προπονητής Ευγένιος Γκέραρντ, ξεκίνησε το ταξίδι του από την Αθήνα(22 -25  Ιουνίου) μετά πήγε στην Πάρο (28 Ιουνίου-1 Ιουλίου) και  την Τετάρτη το απόγευμα (06 Ιουλίου) ήρθε στο Ηράκλειο.

Ο επαγγελματισμός, η ποιότητα , η τέλεια διοργάνωση και το υψηλό επίπεδο γνώσεων από τους προπονητές που έχουν την ευθύνη να μάθουν τα νέα παιδιά, έχει κάνει το Eugenios Gerards Soccer Camp αγαπητό σε εκατοντάδες συμμετέχοντες αθλητές αλλά και στους αθλητικούς κύκλους.

Μάλιστα φέτος o υπεύθυνος φυσικής κατάστασης Μπέκας Βαγγέλης (Ιnstructor FIFA-11+) εφάρμοσε στο συγκεκριμένο camp ένα νέο πρόγραμμα προθέρμανσης των νεαρών αθλητών, γνωστό για την πρόληψη των τραυματισμών.

«Η έκπληξη στις φετινές συμμετοχές ήταν η Μαριάννα, η μοναδική γυναικεία συμμετοχή  στο camp, μιας και είναι μεικτό» δηλώνει η ψυχή του φετινού soccer camp, Μανώλης Παπαδάκης. Ενώ οι υπόλοιπες φετινές συμμετοχές μας, ανδρικές  χαρακτηρίζονται από μεγάλη αγάπη για το άθλημα, ολοκληρώνει. 

Οι προπονητές που πήραν μέρος στο camp του Ηρακλείου 2016, ήταν οι: Μανόλης Παπαδάκης, Κώστας Ταράσης, Σταύρος Λέτσας, Βαγγέλης Σάμιος, Άρης Κυριαζής, Βαγγέλης Μπέκας, ΑριάνΜπεκιάι, Ανδρέας Λαγωνικάκης, Αλέξης Δέδες, Νίκος Μακράκης, Μανόλης Σκύβαλος, Μιχάλης Παπαδάκης, Στέλιος Βελεγράκης, Νίκος Πατελής, Βασίλης Μπαστάκης, Γιώργος Μπαστάκης, Μανούσος Τραβαγιάκης, Δημήτρης Γρηγοράκης.

Νέο ραντεβού για το Eugenios Gerards Soccer Camp το 2017.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook