Ηρωίδα έγινε για τους Κινέζους, σύμφωνα με το ethnos, η σύζυγος του Ρούπερτ Μέρντοχ, πρώην βολεϊμπολίστρια, η οποία απέκρουσε την επίθεση με αφρό από νεαρό άνδρα εναντίον του μεγιστάνα των ΜΜΕ, την ώρα που κατέθετε στο βρετανικό Κοινοβούλιο.

Ακόμα και ο βουλευτής Τομ Ουότσον που πρωτοστάτησε στην αποκάλυψη του σκανδάλου τηλεφωνικών υποκλοπών έκλεισε την ακρόαση της Τρίτης με την εξής δήλωση: \”Κύριε Μέρντοχ, η σύζυγός σας έχει καλό αριστερό κροσέ\”! \”Γυναίκα- τίγρη\” και \”άγγελο του Τσάρλι\” χαρακτήρισαν κινεζικές ιστοσελίδες τη 43χρονη Γουέντι Ντενγκ, την τρίτη σύζυγο του 80χρονου Μέρντοχ με τον οποίο έχει δύο κόρες. \”Η εικόνα των Κινέζων γυναικών μόλις βελτιώθηκε\”, έγραφε ένας χρήστης στην ιστοσελίδα Weibo, ενώ ένας άλλος σημείωνε: \”Στο παρελθόν έχουν αποδείξει την ικανότητά τους στη μαγειρική και στη διοίκηση επιχειρήσεων.

 Τώρα μπορούν να προσθέσουν και την ιδιότητα του σωματοφύλακα\”. Πολλοί ήταν οι μπλόγκερς που δήλωσαν ότι έχει βελτιωθεί η γνώμη τους για την Ντενγκ, η οποία δίχαζε την Κίνα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook