Με την πρώτη θέση να καταλαμβάνεται και φέτος από τα Χανιά, όπως και το περασμένο καλοκαίρι, τα φώτα φαίνεται να είναι στραμμένα στην Κρήτη για το φετινό καλοκαίρι.

Τα Χανιά μέχρι στιγμής καταλαμβάνουν την πρώτη θέση στις προτιμήσεις των επισκεπτών, καθώς σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποίησε η trivago, τα Χανιά αναδείχθηκαν ως ο δημοφιλέστερος προορισμός του καλοκαιριού.

Σταθερή φαίνεται και η προτίμηση για την Σαντορίνη, η οποία διατηρεί τη δεύτερη θέση στην κατάταξη προτιμήσεων των Ελλήνων, την ίδια θέση στην οποία είχε κάνει την εμφάνισή της και κατά το περασμένο καλοκαίρι.

Αρκετές θέσεις υψηλότερα από την περασμένη χρονιά βρίσκεται η Ζάκυνθος, η οποία είναι τρίτη, ακολουθούμενη από τη Νάξο και την Κέρκυρα.

Η Κέρκυρα, μάλιστα, φαίνεται να έχει ανέβει πολύ στις προτιμήσεις, καθώς πέρυσι η θέση που είχε ήταν η 15η.  Έκτη κατατάσσεται η Πάρος, δύο θέσεις υψηλότερα από πέρυσι, με τη Ρόδο να ακολουθεί στην έβδομη θέση, παραμένοντας σταθερή συγκριτικά με το καλοκαίρι του 2015. Στην όγδοη θέση κάνει την εμφάνισή της η Λευκάδα, ακολουθούμενη από τη Μήλο, ενώ η δεκάδα ολοκληρώνεται με την Κεφαλονιά.

Ο προορισμός που ακολουθεί την πρώτη δεκάδα μάς μεταφέρει πιο βόρεια, αφού η Θάσος φαίνεται να προτιμάται ιδιαιτέρως φέτος, κάνοντας την εμφάνισή της μεταξύ των κορυφαίων προορισμών, σε αντίθεση με πέρυσι που δεν τα είχε καταφέρει να βρίσκεται μεταξύ των 15 δημοφιλέστερων προορισμών για τους Έλληνες. Τέλος, η Σκιάθος καταλαμβάνει την 12η θέση, ενώ η δεκαπεντάδα ολοκληρώνεται με τη Σύρο, τα Σύβοτα και τη Σκόπελο.

Δείτε το σχετικό πίνακα

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook