Για δεύτερο συνεχόμενο καλοκαίρι ο Τάσος Παγώνης βρέθηκε κοντά στην έξοδο από τον Α.Ο. Χανιά, αλλά όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει για τέταρτη σεζόν στην ομάδα.

Ο ακραίος μπακ και εκ των αρχηγών της ομάδας, πρόσφατα στη χοροεσπερίδα των “Blue Boys” μέσω της γραπτής δήλωσής του φάνηκε να αποχαιρετάει τον ΑΟΧ αλλά τα δεδομένα άλλαξαν.

Τα δημοσιεύματα έφερναν τον Παγώνη (που πέρσι είχε ξεκινήσει προετοιμασία με τα Τρίκαλα αλλά επέστρεψε τελικά στον ΑΟΧ) κοντά στον Αγροτικό Αστέρα, ενώ όπως αποκάλυψε ο ίδιος είχε συμφωνήσει προφορικά με τον Κισσαμικό.

Ωστόσο οι διοικητικές εξελίξεις στον ΑΟΧ και η νέα τάξη πραγμάτων στην ομάδα έκαναν τον έμπειρο αμυντικό να αλλάξει γνώμη και να παραμείνει στους “μπλε”, με τους οποίους έχει δεθεί συναισθηματικά.

Αναλυτικά η γραπτή δήλωση του Παγώνη για το μέλλον του:

Ευχαριστώ πάρα πολύ την διοίκηση του Κισσαμικού  για την άκρως ικανοποιητική πρόταση που μου  έκανε αλλά για συναισθηματικούς λόγους που με δένουν με τον κόσμο του ΑΟ  Χανιά, δεν θα μπορούσα να προβώ σε αυτή την συνεργασία παρ’ ότι είχαμε προφορική συμφωνία. Ευχαριστώ και τον μάνατζερ μου που σεβάστηκε την απόφαση μου.

Αναστάσιος Παγώνης

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook