Συναγερμός επικρατεί στις τάξεις των οργανωμένων φιλάθλων του ΟΦΗ προκειμένου ο κόσμος της ομάδας να δώσει βροντερό παρόν στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης στο καθοριστικό αυριανό ματς με τον Λεβαδειακό. 
Μετά από μαραθώνιες διαβουλεύσεις που κράτησαν μέχρι τα ξημερώματα της Πέμπτης αποφασίστηκε τελικά εν μέσω πολλών δυσκολιών να πραγματοποιηθεί οργανωμένη εκδρομή των φιλάθλων του ΟΦΗ για την Αθήνα και το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό. 
Οι φίλαθλοι της κρητικής ομάδας θα αναχωρήσουν την Παρασκευή στις 11 το πρωί από το Ηράκλειο με το πλοίο των «Μινωϊκών Γραμμών» και θα βρίσκονται στην Αθήνα στις 5.30 το απόγευμα. Από το λιμάνι του Πειραιά θα γίνει η αναχώρηση με λεωφορεία του ΚΤΕΛ Ηρακλείου για το γήπεδο της Νέας Σμύρνης. Στη συνέχεια μετά το τέλος του αγώνα τα λεωφορεία θα αναχωρήσουν για το λιμάνι του Πειραιά όπου στις 12 το βράδυ οι φίλαθλοι του ΟΦΗ θα αναχωρήσουν με το πλοίο «Πρέβελη» της ΑΝΕΚ Lines για την επιστροφή στο Ηράκλειο που θα γίνει μέσω Μήλου και Σαντορίνης με την άφιξη να υπολογίζεται γύρω στις 2 το μεσημέρι. 
Το κόστος της εκδρομής είναι 85 ευρώ με όλα τα έξοδα πληρωμένα και οι εγγραφές
στην εκδρομή μπορούν να γίνονται μέχρι και αργά το απόγευμα της Πέμπτης στους συνδέσμους του ΟΦΗ «Κρήτες» και «Snakes». Το τηλέφωνο στους «Κρήτες» είναι το 2810 – 288815 και στους «Snakes» το 2810- 253404. 
Πέρα από την οργανωμένη εκδρομή των φιλάθλων με το πλοίο αρκετοί φίλοι του ΟΦΗ θα αναχωρήσουν με πτήσεις από το Ηράκλειο για να βρεθούν κοντά στην προσπάθεια της κρητικής ομάδας στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό στη Νέα Σμύρνη. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook