«Έχασες αρκετές φορές το μέτρο, αφέθηκες σε συζητήσεις που απλώς διασταυρώνονταν μπαναλιτέ και ντεκαντανς γωνία και και έχτιζαν την καριέρα της Σάσας Σταμάτη»

Μέσα από τη στήλη Opinion του Down Town η Αφροδίτη Γραμμέλη εξαπολύει αιχμηρά βέλη εναντίον του παρουσιαστή Γιώργου Λιάγκα σε σχέση με το Πρωινό.

«Εδώ και τρία με τέσσερα καλοκαίρια βρισκόμαστε για χάρη σου αντιμέτωποι με τον ίδιο νταλκά, με την ίδια αγωνία: αν θα παραμείνεις στο πρωινό που παρουσιάζεις. Όλο δεν θες κι όλο βρίσκεσαι, είναι πολύ κρίμα όμως να χαλάμε τη ζαχαρένια και τις καλοκαιρινές μας διακοπές για να μάθουμε εν τέλει, αν θα παραμείνεις στο φιλόξενο σκαμπό του τηλεοπτικού πλατό. Φέτος το σενάριο διαφοροποιείται ελαφρώς, αλλά παρά την ολοένα αυξανόμενη κρίση, το ερώτημα παραμένει και αυτή τη σεζόν: θα παραμείνεις στο πρωινό ή θα παρουσιάσεις βραδινό σόου;

Ειλικρινά, απορώ με το τηλεσύμπαν. Με αυτόν τον κόσμο δηλαδή του οποίου εσύ και συνάδελφοί σου είστε δορυφόροι και θεωρείται ότι έπειτα από εσάς το χάος» αναφέρει εισαγωγικά για τον Γιώργο Λιάγκα η Αφροδίτη Γραμμέλη και συνεχίζει.

Μακάρι όμως να μην επέστρεφες στο πρωινό.

Μακάρι όμως να μην επέστρεφες στο πρωινό. Μη με παρεξηγήσεις, δεν είναι κάτι που το λέω για να μείνεις άνεργος, αλλά κάτι που θεωρώ ότι ως τηλεοπτικό προϊόν όχι μόνο δεν προσθέτει, αλλά αφαιρεί από το πρόσωπο το οποίο συμμετέχει. Αφαιρεί πόντους από την επαγγελματική υπόσταση και προοπτική. Τι άλλο θα μπορούσε να κάνει άλλωστε μια εκπομπή που αναλώνεται στο ανελέητο κεκαλυμμένο κουτσομπολιό, στο να διαφημίζει προϊόντα και να προβάλλει πρόσωπα που απλώς ανακυκλώνουν τουλάχιστον τις περισσότερες φορές την έννοια του παρηκμασμένου lifestyle; Ίσως για αυτό έχασες αρκετές φορές το μέτρο, αφέθηκες σε συζητήσεις που απλώς διασταυρώνονταν μπαναλιτέ και ντεκαντανς γωνία και και έχτιζαν την καριέρα της Σάσας Σταμάτη. Πολλές φορές έδειχνες ξένο σώμα, σχεδόν βυθιζόσουν σε έναν καναπέ παίζοντας με το κινητό σου, καθώς μετά τον Δημήτρη Ουγγαρέζο δεν βρήκες το πρόσωπο εκείνο που θα μπορούσες να ακουμπήσεις για να διασκεδάσεις την πλήξη σου. Τι άλλο να κάνεις…

Αλλιώς ξεκίνησες, Γιώργο και αλλιώς πορεύτηκες.

Αλλιώς ξεκίνησες Γιώργο και αλλιώς πορεύτηκες. Θα μου πεις, δεν είναι πάντα σε θέση το πρόσωπο να επιλέγει το τι θα κάνει στο κανάλι στο οποίο βρίσκεται. Όμως είχε φανεί από νωρίς πως το prime time ήταν η καταλληλότερη για σένα ζώνη προγράμματος. Είτε αυτό αφορά τηλεπαιχνίδι, είτε σόου, είτε talk show.

Μια χαρά ήσουν όταν παρουσίαζες αυτά και ποτέ δεν κατάλαβα γιατί δεν ανατέθηκε σε σένα μια εκπομπή τύπου The 2night show. Από το MEGA το προσπαθούσες και τότε πάλι θυμάμαι, επί βασιλείας Πέτρου Μπούτου, στον δρόμο του δοκιμαστικού σου βρέθηκε και πάλι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Σοφά αρνήθηκες τη συγκεκριμένη σύμπραξη. Άλλωστε, όσοι έχουν παίξει μπάλα με τον Γρηγόρη, γνωρίζουν καλά.

Δεν ξέρω τι θα φέρει η επόμενη τηλεοπτική σεζόν, άλλωστε όλα δείχνουν ιδιαίτερα μπερδεμένα και αναστατωμένα. Όμως, ακόμη και η Μενεγάκη, Γιώργο μου, κάποια στιγμή κουράστηκε από αυτή τη θλιβερή πρωινή τηλεοπτική ιστορία και μετακόμισε. Μπορείς καλύτερα, πολύ καλύτερα. Α και να μην ξεχάσω! Άλλο καλοκαίρι να στριφογυρίζω στο κρεβάτι από την αγωνία αν θα παραμείνεις στο πρωινό εγώ δεν ξαναπερνάω. Δες και κανόνισε το. Έχουμε να πληρώσουμε και την εφορία μας αγαπητέ» γράφει η δημοσιογράφος για τον Γιώργο Λιάγκα

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook