Με 26 ποδοσφαιριστές αναχωρεί την Παρασκευή (15/07) ο Πλατανιάς για το Πράβετς της Βουλγαρίας, όπου μέχρι τις 29 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας.

Στη διάθεση του Γιώργου Παράσχου βρίσκεται και ο Βόσνιος επιθετικός Χάρις Ντιλαβέρ, με θητεία σε Μλάντοστ, Βίτεζ, Τσέλικ Ζένιτσα, που θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Ιγκόρ Ανγκούλο στην επίθεση.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε και ο 19χρονος τερματοφύλακας Θοδωρής Λαμπίρης, που αγωνιζόταν στην Κ20 του Παναθηναϊκού και έχει ξεκινήσει από τον Μακεδονικό Κοζάνης.

Η ανακοίνωση του Πλατανιά για την αποστολή και τα φιλικά προετοιμασίας:

Το πρώτο στάδιο προετοιμασίας της ομάδας μας ολοκληρώθηκε και σήμερα Παρασκευή (15/7) η αποστολή αναχωρεί για το Πράβετς, όπου θα πραγματοποιήσει το δεύτερο μέρος, δίνοντας παράλληλα και τέσσερα φιλικά παιχνίδια.

Το τεχνικό επιτελείο και οι παίκτες του Πλατανιά θα αναχωρήσουν από το Μάλεμε το μεσημέρι και αναμένεται να φτάσουν στον προορισμό τους αργά το βράδυ με τις προπονήσεις να ξεκινούν από το Σάββατο (16/7).

Στην αποστολή για την Βουλγαρία ο προπονητής της ομάδας μας, Γιώργος Παράσχος, συμπεριέλαβε 26 παίκτες οι οποίοι είναι οι: Μενδρινός, Σκουλουδάκης, Παπανικολάου, Ζίκο, Ηλιάδης, Ντίντακ, Γιακουμάκης, Κάργας, Καρυπίδης, Μανούσος, Μπανανά, Κουλιμπαλί, Πριντέτα, Ντιλαβέρ, Κασωτάκης, Λαμπίρης, Γουνδουλάκης, Τσουράκης, Σωτηρίου, Ντίνας, Μουνάφο, Βάντερσον, Γκνιάτιτς, Στανισάβλιεβιτς, Κοκκαλάς, Αποστολόπουλος.

Τα φιλικά τα οποία είναι προγραμματισμένα είναι τα εξής:

OFK Pirin (BG) – Πλατανιάς, Rakovski Stadium (Sofia), 17/07/2016, 18:30

Πλατανιάς – PFK Montana 1921 (BG), Pravets Facilities (Pravets), 20/07/2016, 18:30

Πλατανιάς – Hapoel Nir Ramat Hasharon (IL), Pravets Facilities (Pravets), 25/07/2016, 18:30

Ξάνθη – Πλατανιάς, Pravets Facilities (Pravets), 28/07/2016, 18:30

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook