Ξεκινάει η διαδικασία της εκκαθάρισης για τον Εργοτέλη μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας του Γιώργου Βρέντζου με τον Δημήτρη Παπουτσάκη.
  
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Εργοτέλη:

Ο ΓΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ με χαρά ανακοινώνει την επικύρωση της συμφωνίας με την Οικογένεια Παπουτσάκη για την εκκαθάριση της ΠΑΕ Εργοτέλης.

4 μήνες μετά την τελευταία γενική συνέλευση της ΠΑΕ και την άστοχη απόφαση του μεγαλομετόχου, η οποία δίχασε τον Εργοτέλη και κόντεψε να αποτελέσει «ταφόπλακα» για τον Σύλλογο, κάτι που τελικά απεφεύχθη κυρίως χάρη στην τεράστια πολυμέτωπη προσπάθεια της νέας διοίκησης, ο Εργοτέλης πλέον προχωράει ΕΝΩΜΕΝΟΣ.

Ξεκινάμε ΜΑΖΙ, Ερασιτέχνης και μεγαλομέτοχος, να κερδίσουμε το σημαντικό χαμένο έδαφος και να ολοκληρώσουμε την εκκαθάριση της ΠΑΕ όσο το δυνατόν γρηγορότερα, ώστε να μπορέσουμε του χρόνου τέτοιο καιρό να δημιουργήσουμε την νέα ΠΑΕ Εργοτέλης. Μια ΠΑΕ που δεν θα έχει καμιά σχέση με την προηγούμενη, μια ΠΑΕ όπως την ονειρεύονται οι φίλαθλοι της ομάδας, μια ΠΑΕ όπως την οραματίστηκε ο αείμνηστος Απόστολος Παπουτσάκης.

ΥΓ. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους έγκριτους νομικούς Μάνο Παπαντωνάκη, Αντρέα Δημητρέλο, Γιάννη Μπροκαλάκη και Δημήτρη Φιλιππάκη για την πολύ σημαντική συμβολή τους στην επίτευξη αυτής της συμφωνίας.

ΞΕΚΙΝΑΜΕ!
 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook