Από τις 26 Αυγούστου έως και τις 2 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί το διεθνές σκακιστικό τουρνουά “Αποκόρωνας 2016” στις Καλύβες και από τους διοργανωτές προστέθηκε μία νέα καινοτομία.

Αυτή αφορά την προπονητική υποστήριξη που θα παρέχει σε όλους τους αγωνιζόμενους ο Διεθνής Μετρ, προπονητής και συγγραφέας Ηλίας Κουρκουνάκης.

Η ενημέρωση του ΟΑΧ:

Μια νέα καινοτομία προστέθηκε από τους διοργανωτές του διεθνούς σκακιστικού τουρνουά “Αποκόρωνας 2016”, που θα διεξαχθεί στις Καλύβες στο διάστημα 26 Αυγούστου με 2 Σεπτεμβρίου.

Πρόκειται για μια ειδική προσφορά της διοργάνωσης, χωρίς καμιά επιπλέον χρέωση στους συμμετέχοντες του διεθνούς τουρνουά που αφορά την προπονητική υποστήριξη που θα παρέχει σε όλους τους αγωνιζόμενους ο Διεθνής Μετρ, προπονητής και συγγραφέας Ηλίας Κουρκουνάκης. Κάθε απόγευμα, μία ώρα μετά την έναρξη του γύρου και για τις επόμενες τρεις ώρες, θα είναι διαθέσιμος για ανάλυση των παρτίδων και γενικότερη προπονητική υποστήριξη.

Έτσι, για τους σκακιστές που θα θελήσουν να συμμετάσχουν, μετά την πολύτιμη χορηγία του πρακτορείου “Status Tourism Agency” που θα τους μεταφέρει δωρεάν καθημερινά από τα Χανιά στο ξενοδοχείο “Kalyves Beach” των Καλυβών όπου θα διεξαχθούν οι αγώνες, θα υπάρχει η δυνατότητα να αξιοποιούν με τον καλύτερο τρόπο το χρόνο της αναμονής για την επιστροφή, αναλύοντας την παρτίδα που μόλις έπαιξαν με τον Ηλία Κουρκουνάκη!

Υπενθυμίζεται πως ένα λεωφορείο του πρακτορείου, κάθε ημέρα, μια ώρα πριν την έναρξη του γύρου θα αναχωρεί από το Ρολόι (μπροστά από το εντευκτήριο του ΟΑΧ) για τις Καλύβες και θα επιστρέφει στα Χανιά, αμέσως μετά τη λήξη των αγώνων, διευκολύνοντας τους φίλους του πνευματικού αθλήματος, που δεν θέλουν να χάσουν την ευκαιρία της συμμετοχής σε ένα σκακιστικό τουρνουά με μεγάλο ενδιαφέρον! Επειδή οι θέσεις του λεωφορείου είναι συγκεκριμένες, επισημαίνεται στους ενδιαφερόμενους πως θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας που κατοχυρώνεται με τη δήλωση συμμετοχής και την καταβολή του σχετικού παράβολου συμμετοχής.

Υπενθυμίζεται πως το παράβολο συμμετοχής είναι 45 ευρώ για τους ενήλικες και 35 ευρώ για τους νέους κάτω των 18.

“Χρυσός” χορηγός του τουρνουά είναι η ΕΤΑΝΑΠ και χορηγός επικοινωνίας η ΝΕΑ Τηλεόραση.

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο site www.oax-chess.com ή στους κυρίους Μηνά Βουλγαρίδη 6932744696, Γιώργο Μυλωνάκη 6972442935 και Νίκο Σγουρό 6978777543.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook