Συνελήφθη, 29χρονος αλλοδαπός για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Τελωνειακού Κώδικα, στο Ηράκλειο Κρήτης.Μετά απο έρευνα που έγινε απο άνδρες του Α.Τ Μεσσαράς και Μοιρών, στην οικία του 29 χρονου, κατασχέθηκαν 131 πακέτα τσιγάρα 

 

Συνελήφθη, χθες (15.07.2016) το βράδυ σε περιοχή του Δήμου Φαιστού, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μοιρών και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μεσσαράς, 29χρονος αλλοδαπός υπήκοος Βουλγαρίας, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Τελωνειακού Κώδικα.

Ειδικότερα χθες (15.07.2016) το βράδυ από αστυνομικούς των ανωτέρω Υπηρεσιών, πραγματοποιήθηκε έλεγχος στον 29χρονο και στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία του,  κατά τη διάρκεια της οποίας  βρέθηκαν  και κατασχέθηκαν συνολικά 131 πακέτα τσιγάρα, τα οποία δεν έφεραν την προβλεπόμενη ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης και ως εκ τούτου στερούνται τελωνειακού ελέγχου και σήμανσης.

Ανωτέρω ποσότητες τσιγάρων κατασχέθηκαν και θα αποσταλούν στο Τελωνείo Ηρακλείου αντίστοιχα.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Μοιρών, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.