Στην αναζήτηση του 19χρονου δράστη του χθεσινού φόνου 17χρονου Αλβανού, εξακολουθεί και βρίσκεται η Αστυνομία ενώ στο πένθος έχει βυθιστεί η οικογένεια και οι φίλοι του θύματος που, σήμερα το μεσημέρι, εναπόθεσε ένα μπουκέτο λουλούδια στον τόπο του φονικού…

Όπως δημοσιεύει το corfupress, δραματικές ήταν οι στιγμές σήμερα το μεσημέρι όταν η οικογένεια και οι φίλοι του θύματος εναπόθεσαν λουλούδια και έβαλαν ένα εικόνισμα στο σημείο που μαχαιρώθηκε ο αγαπημένος τους. Η μαυροφορεμένη μητέρα σε δραματική κατάσταση δεν μπορούσε να συγκρατήσει τον οδυρμό αλλά και το θυμό της, εν΄β σκυθρωπά ήταν τα πρόσωπα των φίλων του 17χρονου…

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα σήμερα η Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας, οι δύο ομάδες από νεαρούς ηλικίας από 17 έως 19 ετών, είχαν δώσει ραντεβού στο σημείο προκειμένου να ξεκαθαρίσουν προσωπικά ζητήματα που είχαν προκύψει.

Φονικό ραντεβού μέσω facebook

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 17χρονος και ο 19χρονος διεκδικούσαν την ίδια κοπέλα και αντάλλασσαν μηνύματα μέσω facebook εδώ και εβδομάδες με απειλές όταν χθες, έδωσαν το ραντεβού στην περιοχή της οδού Ευγ. Βουλγάρεως προκειμένου να ξεκαθαρίσουν την κατάσταση.
Ωστόσο, η λογομαχία στη συνάντηση ξέφυγε και ο 19χρονος φερόμενος ως δράστης, έβγαλε σουγιά που είχε φέρει μαζί του και κάρφωσε τη λεπίδα στην κοιλιακή χώρα του 17χρονου.

Μία σύλληψη, αναζητείται ο δράστης
 
Η Αστυνομία συνέλαβε ένα άτομο ως συνεργό του δράστη, ο οποίος κρατείται ενώ οι υπόλοιποι νεαροί που συμμετείχαν στη συμπλοκή μετά την κατάθεση που έδωσαν, αφέθηκαν ελεύθεροι καθώς δεν προέκυψαν ενοχοποιητικά στοιχεία για εμπλοκή τους στο φονικό.

Ο δράστης αναζητείται ενώ γίνονται έλεγχοι και από το Λιμεναρχείο προκειμένου να μην διαφύγει στην Αλβανία.

Πέντε Αλβανοί και ένας Κερκυραίος

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι πέντε από τους έξι συμμετέχοντες στον καυγά ήταν Αλβανοί ενώ ο ένας Κερκυραίος. Πηγές της Αστυνομίας εκφράζουν φόβους για βεντέτα μεταξύ των οικογενειών του θύματος και του δράστη, με το νεκρό αγόρι να κατάγεται από τους Αγ. Σαράντα και το δράστη από περιοχή της βόρειας Αλβανίας.
 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook