Μια ημέρα πριν την έναρξη της προετοιμασίας, ο ΟΦΗ ανακοίνωσε την απόκτηση του 31χρονου στόπερ Μπράνκο Όστοΐτς και του πρώην παίκτη του ΑΟ Χανιά Βασίλη Βαλλιάνου.

Βάζει εμπειρία με Όστοϊτς

Η κρητική ομάδα, όπως ανακοινώθηκε, ήρθε σε προφορική συμφωνία με τον 31χρονο Σέρβο, πρώην παίκτη της Βέροιας, Μπράνκο Οστοιτς, ο οποίος όπως αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση του ΟΦΗ «αναμένεται στο Ηράκλειο, για τις τελικές συζητήσεις και εφ’ όσον υπάρξει οριστική συμφωνία, να υπογράψει το συμβόλαιο του στον ΟΦΗ».

Ο Οστοιτς αγωνίζεται με επιτυχία τόσο σαν κεντρικός αμυντικός, όσο και σαν αμυντικός μέσος και η απόκτηση του αναμένεται να δώσει δύναμη στο παχνίδι του ΟΦΗ.

Εχει ύψος 1μ87 και τα τελευταία τρία χρόνια αγωνίστηκε στην Βέροια. Στην καριέρα του έχει παίξει κυρίως σε ομάδες της Σερβίας, μεταξύ των οποίων και την Παρτιζάν Βελιγραδίου.

Έκπληξη με Βαλλιάνο

Ο 28χρονος αριστερός μπάκ, έχει συμφωνήσει προφορικά με τον ΟΦΗ και όπως ανακοινώθηκε «αναμένεται στο Ηράκλειο, για τις τελικές συζητήσεις και τις υπογραφές με την κρητική ομάδα». Ο Βαλλιάνος την περασμένη αγωνιστική περίοδο, αγωνίστηκε στην Α’ Κύπρου, με την Ενωση Παραλιμνίου και είχε 26 συμμετοχές.

Είναι ένας γρήγορος μπάκ, με πολύ καλή τεχνική κατάρτιση.

Γεννήθηκε στο Αγρίνιο στις 11/9/1988. Εχει αγωνιστεί στη Γερμανία σε Σεν Πάουλι και Λούμπεκ, ενώ στην Ελλάδα αγωνίστηκε στο παρελθόν στην Κ20 της ΑΕΚ, στην Παναχαική και τον ΑΟΧανιά.