Μια μεγάλη επιστροφή επικυρώθηκε την Πέμπτη (21/7) για τον Πλατανιά, όπως επίσης και η συμφωνία με προπονητή τερματοφυλάκων. Ο Νίκος Τσεσμελής, που πρόσφατα έμεινε ελεύθερος από τον ΑΟΧ και είχε καταθέσει προσφυγή, επιστρέφει στους «ερυθρόλευκους», ενώ ο Γιώργος Μουντάκης, που προέρχεται επίσης από τους «μπλε» θα έχει την ευθύνη για την εγκύμναση των γκολκίπερ.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

Για Τσεσμελή:

«Η Π.Α.Ε. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ανακοινώνει τη συμφωνία για τον επόμενο 1 χρόνο με τον Χανιώτη ποδοσφαιριστή Νίκο Τσεσμελή. Ο Τσεσμελής επιστρέφει στην ομάδα του Πλατανιά μετά από 3 χρόνια, όταν και είχε συμβάλλει τα μέγιστα στην άνοδο του σωματείου στην Γ’ Εθνική. Ακολούθησε η πορεία του στον Α.Ο. Χανιά, στον οποίο έπαιξε τα 2 τελευταία χρόνια, παίρνοντας εκ νέου, την επόμενη σαιζόν, το πρωτάθλημα στο περιφερειακό ενώ την περίοδο που ολοκληρώθηκε, είχε με την ίδια ομάδα 24 εμφανίσεις στην Γ’ Εθνική, σκοράροντας 2 φορές. Ο Τσεσμελής είναι γεννηθείς στις 18 Απριλίου 1978 και αγωνίζεται ως αριστερός χαφ»

Για Μουντάκη:

«Η Π.Α.Ε. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή τερματοφυλάκων Γιώργο Μουντάκη, ο οποίος μαζί με τον Τάκη Τσακαλίδη θα είναι οι άμεσοι συνεργάτες του Ανδρέα Παντζιαρά.

Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας, ο 31χρονος (29/6/80) Χανιώτης στην καταγωγή προπονητής, δήλωσε τα εξής: \”θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση της Π.Α.Ε. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ για την εμπιστοσύνη με την οποία με περιέβαλε. Η απόφαση να συνεργαστούμε ήταν αμοιβαία και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για το γεγονός ότι έλαβα τη δέσμευση τη νέα περίοδο να υπάρξει επένδυση στους τερματοφύλακες της ομάδας. Προσωπικός μου στόχος είναι οι τερματοφύλακες του Πλατανιά ν’ αποκτήσουν σταθερότητα, κάτι που θα πετύχουμε με σκληρή δουλειά. Παράλληλα ωστόσο θα αναζητήσουμε ταλέντα από τα Χανιά και την Κρήτη με την προοπτική να επενδύσουμε πάνω τους. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Α.Ο. ΧΑΝΙΑ για τη συνεργασία που είχαμε τα 2 τελευταία χρόνια και που ουσιαστικά με βοήθησε ν’ αναδείξω το έργο μου»

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook