Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες της αστυνομίας στην Ηλεία για τον εντοπισμό ενός 68χρονου και της 44χρονης κόρης του, οι οποίοι έχουν εξαφανιστεί από το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου.

Όπως ανέφερε στην αστυνομία η σύζυγος του 68χρονου και μητέρα της 44χρονης, πατέρας και κόρη πήγαν, με αυτοκίνητο, το απόγευμα το περασμένου Σαββάτου, να προσκυνήσουν στον ιερό ναό της Αγίας Μαρίνας στην περιοχή Γούβες, κοντά στην κοινότητα των Δουνέικων της Ηλείας. Όμως, καθώς περνούσε η ώρα δεν γύριζαν και ανήσυχη ειδοποίησε την αστυνομία, η οποία ξεκίνησε έρευνες για τον εντοπισμό τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, τον 68χρονο και την 44χρονη είδε για τελευταία φορά ένας άνδρας στην εκκλησία της Αγίας Μαρίνας, ενώ το γεγονός, ότι πατέρας και κόρη δεν έχουν μαζί τους κινητό τηλέφωνο δυσχεραίνει τις έρευνες της αστυνομίας.

Η τριμελής οικογένεια διαμένει μόνιμα στην περιοχή Ίλιον της Αττικής και τις τελευταίες ημέρες είχαν μεταβεί για καλοκαιρινές διακοπές στις Γούβες Δουνέικα.

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook