Στις 26 Ιουλίου αναμένεται να εξεταστούν οι πρώτοι μάρτυρες για την υπόθεση του δηλωθέντος τροχαίου των Ολυμπιονικών Κώστα Κεντέρη και Κατερίνας Θάνου.

Σύμφωνα με τη zougla.gr το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων διέκοψε την εκδίκαση της υπόθεσης και πάλι σήμερα καθώς είχε σε εκκρεμότητα άλλες δίκες. Απόντες, για ακόμη μια φορά από το δικαστήριο, ήταν οι δύο αθλητές και η συντριπτική πλειοψηφία των μαρτύρων που έχουν κληθεί. Μεταξύ των παρόντων μαρτύρων, σήμερα, ήταν ο δημοσιογράφος Φίλιππς Συρίγος και ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Βασίλης Σεβαστής.

Συγκατηγορούμενοι των δύο αθλητών στην υπόθεση είναι ο προπονητής τους Χρήστος Τζέκος, επτά γιατροί του ΚΑΤ και δύο πολίτες που είχαν δηλώσει αυτόπτες μάρτυρες του τροχαίου.

Σε πρώτο βαθμό το δικαστήριο είχε χαρακτηρίσει σκηνοθετημένο το τροχαίο και είχε καταδικάσει τους Ολυμπιονίκες σε συνολικές ποινές φυλάκισης 31 μηνών τον καθένα, τον προπονητή 33 τους μήνες, τους γιατρούς από έξι έως οκτώ μήνες τον καθένα, ενώ στους αυτόπτες είχε επιβάλει ποινές 15 και 7 μηνών αντίστοιχα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook