Συνελήφθη, 26χρονος για κλοπή, στο Ηράκλειο – Εξιχνιάστηκαν ακόμα δύο κλοπές και μια απόπειρα κλοπής, σε Ηράκλειο και Λασίθι

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι σε περιοχή του Δήμου Μαλεβιζίου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου,  26χρονος, κατηγορούμενος για κλοπή. 

Ειδικότερα, χθες  το μεσημέρι, ο 26χρονος, αφαίρεσε από δωμάτιο ξενοδοχείου, κινητό τηλέφωνο, έγινε όμως αντιληπτός και συνελήφθη από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας. 

Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε το αφαιρεθέν κινητό τηλέφωνο και ακόμα ένα κινητό τηλέφωνο το οποίο όπως προέκυψε είχε αφαιρέσει σε προγενέστερο χρόνο από ακόμα ένα δωμάτιο ξενοδοχείου.

Επιπλέον, από τη συνεχιζόμενη αστυνομική έρευνα και προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου καθώς και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχοίων, προέκυψε ότι ο 26χρονος προχθές  είχε διαπράξει ακόμα μια κλοπή σε αποθήκη ιδιοκτησίας 70χρονου σε περιοχή του Δήμου Γόρτυνας, αφαιρώντας 122 λίτρα ελαιόλαδο συνολικής αξίας 300 ευρώ, ενώ την ίδια μέρα είχε προσπαθήσει ανεπιτυχώς να εισέλθει σε αποθήκη ιδιοκτησίας 81χρονου σε περιοχή του Δήμου Οροπεδίου Λασιθίου.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook