Εκπαιδευτική επίσκεψη, στις εγκαταστάσεις της “Κρητικό Εργαστήρι”, όπου τα παιδιά μαθαίνουν τα μυστικά των παραδοσιακών καλιτσουνιών και επίσης πως θα εντάξουν το υγιεινό κολατσιό στη διατροφή τους.

Το ‘’Κρητικό Εργαστήρι’’ της Οικογένειας Λαμπάκη φιλοξένησε πρόσφατα, 45 μικρούς φίλους του “Γ.Α.Σ. ΧΑΝΙΑ” – Chania Sport, στο νέο χώρο εγκαταστάσεων του στο Αγροκήπιο, προκειμένου να γνωρίσουν από κοντά πώς γίνεται η παραγωγή των καλιτσουνιών.

Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τον κύριο Λαμπάκη, να κάνουν ερωτήσεις και να εκφράσουν απορίες σχετικά με το χώρο των τροφίμων. Παράλληλα, ενημερώθηκαν για τις αγνές πρώτες ύλες των προϊόντων της Οικογένειας Λαμπάκη, αλλά και για την σημαντικότητα ενός υγιεινού κολατσιού στα σχολεία.

Στη συνέχεια επισκέφθηκαν τον χώρο της παραγωγής όπου τους περίμεναν οι άρτια καταρτισμένες τεχνίτριες της επιχείρησης για να τους δείξουν ένα – ένα τα βήματα για την διαδικασία παρασκευής καλιτσουνιών, από το στάδιο ανάμειξης υλικών  μέχρι και το φούρνισμα τους.

 Έπειτα δόθηκε η δυνατότητα στους “μικρούς σεφ” να παρασκευάσουν και να γευτούν τα δικά τους καλούδια.

Για τα παιδιά, τους προπονητές τους, αλλά και το προσωπικό της επιχείρησης, ήταν μια ευχάριστη εμπειρία και δόθηκε η υπόσχεση ότι θα την επαναλάβουν με την πρώτη ευκαιρία!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook