Με στόχο την πρόκριση στα ημιτελικά, «ρίχνεται» την Παρασκευή (22/7) στην τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Μίνι Παίδων, ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων, με την πρεμιέρα να είναι προγραμματισμένη απέναντι στο μεγάλο φαβορί της διοργάνωσης, Παλαιό Φάληρο.

Το συγκρότημα του Γιώργου Φραγκέδη έχοντας την ψυχολογία με το μέρος του, αποτέλεσμα που προέκυψε από τις δύο διαδοχικές προκρίσεις στις προηγούμενες φάσεις, θα επιδιώξει το καλύτερο δυνατό τόσο στο παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής όσο και στα υπόλοιπα προκειμένου να διεκδικήσει τη συμμετοχή του στους «4».

Όπως δηλώνει ο προπονητής του Ν.Ο. Χανίων: «τα παιδιά έχουν καλή ψυχολογία από την προηγούμενη φάση και πιστεύω ότι μπορούν να τα καταφέρουν και αυτή τη φορά και να πάνε πάρα πολύ καλά. Καθοριστικό για εμάς θα είναι το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, τη 2η αγωνιστική, από το αποτέλεσμα του οποίου θα εξαρτηθεί κατά μεγάλο ποσοστό εάν θα είμαστε στα ημιτελικά.

Η τετράδα είναι ένας εφικτός στόχος για το Ναυτικό Όμιλο Χανίων και γι’ αυτό έχουμε προετοιμαστεί τον προηγούμενο καιρό.

Το Π. Φάληρο είναι ίσως η καλύτερη ομάδα, θα την αντιμετωπίσουμε όμως για μία ακόμα φορά και πιστεύω ότι μπορούμε να την κοντράρουμε. Θα δούμε. Πάμε για το καλύτερο δυνατό», τονίζει χαρακτηριστικά ο Γιώργος Φραγκέδης που λόγω τιμωρίας από την προηγούμενη φάση δεν θα έχει δικαίωμα στο παιχνίδι με το Π. Φάληρο να καθοδηγεί τους παίκτες του από τον πάγκο, κάτι που αναμένεται να κάνει ο βοηθός του Γιάννης Ζαγουράκης.
 
Η αποστολή του Ν.Ο. Χανίων αναχωρεί την Πέμπτη το βράδυ για την Αθήνα με την ANEK LINES, με το τεχνικό δίδυμο της ομάδας να υπολογίζει σε 18 παίκτες, οι οποίοι είναι οι εξής:

Βασίλης Βολτυράκης, Μιχάλης Σταματάκης, Μιλτιάδης Κουμπατίδης, Παντελής Πελέσης, Μανόλης Κουνάκης, Γιάννης Κλιματσάκης, Γκέομιλ Γκάσεφ, Δημήτρης Γαυγιωτάκης, Ηλίας Γιαννουδάκης, Αντώνης Μπιτσάκης, Γιάννης Μανιουδάκης, Νίκος Μητράκης, Θοδωρής Παπαμανωλιουδάκης, Γιάννης Μαλινάκης, Μανόλης Τσιστράκης, Γιάννης Τζουβαδάκης, Μανόλης Σπανουδάκης, Μανόλης Λαδόπουλος.

Συνοδός της αποστολής είναι η έφορος υδατοσφαίρισης υποδομών, Μαρία Φραγκονικολάκη.

Το πρόγραμμα των αγώνων:

Α’ Όμιλος – Κολυμβητήριο Π. Φαλήρου

1η αγωνιστική – Παρασκευή (22/7)
18.30: Π. Φάληρο-Ν.Ο. Χανίων
20.00: ΠΑΟΚ-Νηρέας Γέρακα
2η αγωνιστική - Σάββατο (23/7)
10.00: Π. Φάληρο-Νηρέας Γέρακα
11.30: ΠΑΟΚ-Ν.Ο. Χανίων
3η αγωνιστική - Σάββατο (23/7)
18.30: ΠΑΟΚ-Π. Φάληρο
20.00: Ν.Ο. Χανίων-Νηρέας Γέρακα

Β’ Όμιλος – Κολυμβητήριο Βουλιαγμένης

1η αγωνιστική - Παρασκευή (22/7)
19.00: Ολυμπιακός-Άθως Χαλκιδικής
20.00: Χίος-Βουλιαγμένη
2η αγωνιστική - Σάββατο (23/7)
10.30: Ολυμπιακός-Βουλιαγμένη
11.30: Χίος-Άθως Χαλκιδικής
3η αγωνιστική - Σάββατο (23/7)
19.00: Χίος-Ολυμπιακός
20.00: Άθως Χαλκιδικής-Βουλιαγμένη

Ημιτελικά – Κυριακή (24/7) – Κολυμβητήριο Αλίμου

09.00: Ο 1ος του Α’ Ομίλου με τον 2ο του Β’ Ομίλου
10.00: Ο 1ος του Β’ Ομίλου με τον 2ο του Α’ Ομίλου
11.00: Ο 3ος του Α’ Ομίλου με τον 3ο του Β’ Ομίλου (5η-6η θέση)
17:30: Μικρός τελικός (3η-4η θέση)
19:30: Μεγάλος τελικός (1η-2η θέση)