Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων περίπου 800 γραμμάρια κάνναβης και εκριζώθηκαν (15) δενδρύλλια κάνναβης

Σημαντική ποσότητα χασίς αλλά και δενδρύλλια κάνναβης βρήκαν οι αστυνομικοί του Ρεθύμνου σε ποιμνιοστάσιο, ενώ συνελήφθη και ένας 51χρονος Ρεθυμνιώτης.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων που εκπονεί η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης, σήμερα το πρωί, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνου, πραγματοποιήθηκαν έρευνες σε ποιμνιοστάσιο ιδιοκτησίας του 51χρονου και σε περιβάλλοντες χώρους αυτού.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 795 γραμμάρια κάνναβης και σε δύο ειδικά διαμορφωμένους χώρους, βρέθηκε να καλλιεργούνται επιμελώς 15 δενδρύλλια κάνναβης ευρισκόμενα στο στάδιο της ανάπτυξης ύψους έως 2 μέτρων, τα οποία εκριζώθηκαν. 

Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε έρευνα από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας με τη συνδρομή αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου, καθώς και στην οικία του όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μικροποσότητα κάνναβης, ζυγαριά ακριβείας, σπόροι κάνναβης, 2 κινητά τηλέφωνα.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνου, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook