Ο Κισσαμικός με ανακοίνωσή του ευχαριστεί ιδιαίτερα τον νομικό σύμβουλο και Γ’ Αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Άρη Λυχναρά και τον λογιστή Νίκο Κουλιέρη για τη συμβολή τους στην εξασφάλιση της άδειας συμμετοχής στο πρωτάθλημα.

Παράλληλα εκφράζονται ευχαριστίες στον πρόεδρο της ΠΑΕ Πλατανιάς Μανώλη Μαθιουλάκη για το παραχωρητήριο του γηπέδου Μάλεμε και στον Δήμο Χανίων για το παραχωρητήριο του γηπέδου Περιβολίων.

Η ανακοίνωση του Κισσαμικού:

Μέσω του Δευτεροβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης της ΕΠΟ χορηγήθηκε στην ομάδα μας άδεια συμμετοχής για τη Football League της αγωνιστικής περιόδου 2016-2017.

Ως έδρα του Κισσαμικού δηλώθηκε το γήπεδο Μάλεμε και ως δεύτερη έδρα το Δημοτικό γήπεδο Περιβολίων.

Η ΠΑΕ Κισσαμικός με αφορμή την αίσια έκβαση με το θέμα της χορήγησης της άδειας συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά τον νομικό σύμβουλο και Γ’ Αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Άρη Λυχναρά και τον λογιστή Νίκο Κουλιέρη, για τη σημαντική συμβολή τους. 

Παράλληλα ευχαριστούμε θερμά τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Πλατανιάς κ. Μανώλη Μαθιουλάκη για την παραχώρηση του γηπέδου Μάλεμε και τον Δήμο Χανίων για την παραχώρηση του γηπέδου Περιβολίων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook