Το δημοσίευμα του Flashnews.gr από τις 01.38 της Πέμπτης (21/7) όπου πέρα από την νέα εποχή στα διοικητικά αναφέραμε και ότι η ομάδα είναι κοντά στην πρόσληψη του Γιάννη Πετράκη δείχνει να επιβεβαιώνεται.

Μετά από την εποικοδομητική κουβέντα που υπήρξε ανάμεσα στον Νότη Ψυλλάκη και τον έμπειρο προπονητή οι δυο πλευρές δείχνει να καταλήγουν οριστικά σε συμφωνία.

Το μόνο, που φαίνεται να απομένει, είναι να διευθετηθούν κάποιες λεπτομέρειες όσον αφορά την συνεργασία. Θετική διάθεση υπάρχει και από τις δύο πλευρές και ο «γάμος» της χρονιάς για τον Α.Ο. Χανιά αναμένεται να επισημοποιηθεί την Δευτέρα (25/7).

Ο Ρεθυμνιώτης τεχνικός θα βρεθεί και πάλι στα Χανιά για να έχει την τελική συνάντηση με τους ιθύνοντες της ομάδας, να πάρει το «ΟΚ» για τις εγγυήσεις που ζήτησε και να προχωρήσει στο «χτίσιμο» της ομάδας.

Σίγουρα μια θετική εξέλιξη για τον ΑΟΧ που τα πάντα δείχνουν ότι ένα «φλέρτ» από τα παλιά θα έχει ευτυχή κατάληξη έστω και με καθυστέρηση κάποιων χρόνων και ένας σημαντικός και πολύπειρος Έλληνας προπονητής θα αναλάβει το ιστορικό σωματείο.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook