Σε επιτυχημένη επέμβαση στον ώμο υποβλήθηκε το πρωί της Τρίτης (19/07) ο νεαρός Χανιώτης πολίστας Δημήτρης Σκουμπάκης

Ο υψηλόσωμος αθλητής που αναδείχθηκε από τον Ναυτικό Όμιλο Χανίων και συνεχίζει στον ΑΝΟ Γλυφάδας θα μείνει για περίπου τέσσερις μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης.

Η ομάδα του σε ανακοίνωσή της αναφέρει τα εξής:

Ο πρόεδρος, το Διοικητικό Συμβούλιο, οι προπονητές και οι παίκτες της ανδρικής ομάδας εύχονται ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στην ενεργό δράση, στον φίλο και συμπαίκτη Δημήτρη Σκουμπάκη που υποβλήθηκε με απόλυτη επιτυχία σε ορθοπεδική επέμβαση το πρωί της Τρίτης 19 Ιουλίου.

Η διοίκηση του ΑΝΟΓ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον ορθοπεδικό κύριο Γιώργο Καραχάλιο για την πολύτιμη συνεισφορά του προκειμένου να ξεπεράσει με τον λιγότερο επώδυνο τρόπο το πρόβλημα της υγείας του ο παίκτης της ομάδας και να επιστρέψει γρήγορα στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις   

Οι δηλώσεις του

Δηλώσεις στο waterpololive.gr έκανε ο Σκουμπάκης με αφορμή την επέμβασή του στον ώμο:

«Θέλω να ευχαριστήσω τον γιατρό μου, τον κύριο Καραχάλιο και να εκφράσω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στη διοίκηση του ΑΝΟΓ, που ήταν κοντά μου από την αρχή. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω και τους συμπαίκτες μου και τον προπονητή μου. Έχω σκοπό να δουλέψω πολύ σκληρά το καλοκαίρι, ειδικά τον ώμο μου αλλά κι όλο μου το σώμα και πιστεύω ότι θα επιστρέψω πιο δυνατός».

Για την απουσία του από τις Εθνικές Ομάδες Εφήβων και Νέων Ανδρών σχολίασε: «Φυσικά και μιλάω μαζί τους… Το μυαλό μου βέβαια θα είναι εκεί, μαζί τους… Τους εύχομαι τα καλύτερα μέσα απο την καρδιά μου».

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook