Δηλώσεις-Μηνύματα εκπροσώπων συνδιοργανωτών φορέων του Φόρουμ «Οδηγούμε με ασφάλεια»:

Άλλο ένα περιστατικό τροχαίου ατυχήματος λόγω μέθης καταγράφηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας στην ενδοχώρα του Ηρακλείου. Ευτυχώς, αυτή τη φορά δεν είχαμε σοβαρούς τραυματισμούς, αλλά μόνο πρόκληση σοβαρών υλικών ζημιών.

Δυστυχώς, όμως, τα τροχαία ατυχήματα αποτελούν καθημερινό φαινόμενο στην περιοχή μας. Κοινή προσπάθεια όλων μας να ενώνουμε τις δυνάμεις μας ώστε να περιορίσουμε τα τροχαία και να βάλουμε τέλος στη «μαύρη λίστα» των θυμάτων. 

Στηρίζουμε όλοι την πρωτοβουλία του Φόρουμ «Οδηγούμε με ασφάλεια» προκειμένου να ευαισθητοποιήσουμε, μέσα από δράσεις και εκδηλώσεις, όλους τους συμπολίτες μας για ασφαλή οδηγική συμπεριφορά.

Μανώλης Στεφανουδάκης, Παρολυμπιονίκης-Σύλλογος ΑΜΕΑ ν. Κρήτης «Το Μέλλον»: «Τα τελευταία χρόνια έχουν αυξηθεί τα θύματα από τα τροχαία ατυχήματα. Πριν μπούμε στο αυτοκίνητο ή τη μηχανή μας θα πρέπει να αναλογιστούμε τους κινδύνους και να κάνουμε 3 βασικά πράγματα για να μειώσουμε τις πιθανότητες να είμαστε εμείς το επόμενο θύμα:
1.     Χρησιμοποιούμε παιδικό κάθισμα, ζώνη ασφαλείας ή κράνος.
2.     Μειώνουμε την ταχύτητα.
3.     Δεν πίνουμε όταν πρόκειται να οδηγήσουμε.
Γιατί ακόμα κι ένα χιλιόμετρο αρκεί να καταστρέψει ολόκληρη την ζωή μας».

Χαράλαμπος Μαρκάκης, Πρόεδρος Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κρήτης: «Η κυκλοφοριακή αγωγή είναι πολύ σημαντική για να μην γίνονται ατυχήματα στους δρόμους.  Στόχος  είναι η ενημέρωση, ο προβληματισμός και η ευαισθητοποίηση όλων μας. Η Ένωση Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κρήτης, συμμετέχει  ενεργά και στηρίζει την πρωτοβουλία του Φόρουμ «Οδηγούμε με ασφάλεια»!».

Απόλλων Φραγκιαδάκης, Πρόεδρος Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Περιφέρειας Κρήτης: «Η Ένωσή μας συνεχίζει να στηρίζει την προσπάθεια που αδιάκοπα κάνει το Forum «Οδηγούμε με ασφάλεια» και καλούμε όλον τον κόσμο να συμμετέχει στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 31/7/2016 στο Thalassa Magic, (Αμμουδάρα Ηρακλείου) δίνοντας το μήνυμα ότι μπορούμε να βοηθήσουμε στην πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων. Να είμαστε όλοι εκεί».

Ενώνουμε τις δυνάμεις μας, 60 και πλέον φορείς του Ηρακλείου και της Κρήτης, ώστε να περιορίσουμε και, ει δυνατόν, να εξαλείψουμε τα τροχαία στον τόπο μας.

Καλούμε όλο τον κόσμο να συμμετέχει στην ανοιχτή εκδήλωση της 31ης Ιουλίου, στο Thalassa Magic, στην Αμμουδάρα, από τις 11:00 π.μ. ενισχύοντας το μήνυμα «Οδηγούμε με ασφάλεια».

Η συμμετοχή όλων στην προώθηση του μηνύματος «Οδηγούμε με ασφάλεια» είναι αναγκαία.

Facebook: facebook.com/DriveSafelyCrete

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook