Για 37η συνεχή χρονιά, ο Παγκρήτιος Διαγωνισμός Ομορφιάς είναι εδώ και προσκαλεί κοπέλες από όλη την Κρήτη να ζήσουν μια ξεχωριστή εμπειρία και να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο χώρο της λάμψης, της ομορφιάς και του θεάματος.  

Πέραν από την μεγάλη προβολή που προσφέρει ο διαγωνισμός, οι φιναλίστ που θα επιλεγούν να συμμετάσχουν, θα αποκτήσουν βασικές γνώσεις, αρχές και επαγγελματική συμπεριφορά, στοιχεία πολύ σημαντικά για την μετέπειτα επαγγελματική τους καριέρα. 

Με πανελλήνιες και διεθνείς διακρίσεις, τα Παγκρήτια Καλλιστεία μετρούν πολυάριθμες επιτυχίες, με πιο πρόσφατες την ανάδειξη της Miss Κρήτη Γιάνγκ 2011 Μικαέλας Φωτιάδη σε Star Ελλάς 2015 & Miss Europe World 2015 αλλά και της Miss Κρήτη 2015 Μαριάννας Δοξαστάκη σε Αναπλ. Miss World Next Top Model 2016.

Η πολύμηνη προετοιμασία των φιναλίστ θα ξεκινήσει τον ερχόμενο Σεπτέμβρη με εντατικά μαθήματα κινησιοτεχνίας και θα διαρκέσει μέχρι τον Δεκέμβριο όπου θα πραγματοποιηθεί ο Μεγάλος Τελικός για την ανάδειξη της MISS ΚΡΗΤΗ & MISS ΚΡΗΤΗ ΓΙΑΝΓΚ 2016. Η λαμπερή βραδιά θα πραγματοποιηθεί στο Ηράκλειο και για πρώτη φορά θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΚΡΗΤΗ TV.

Πολλά και πλούσια δώρα περιμένουν τις νικήτριες, κάποιες από τις οποίες θα επιλεγούν να συμμετέχουν σε διεθνής διαγωνισμούς ομορφιάς.   

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσες κοπέλες είναι από 16 έως 26 ετών, ανύπαντρες και διαμένουν στην Κρήτη τουλάχιστον τα δύο τελευταία χρόνια. 

Για δηλώσεις συμμετοχής συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής που βρίσκετε στην επίσημη ιστοσελίδα του διαγωνισμού στη διεύθυνση www.misskriti.com ή τηλεφωνήστε στο τηλ. 2810-334506. 

Χορηγός επικοινωνίας είναι το Flashnews.gr.