Ο Μπράνκο Όστοΐτς υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο χρόνων και στις πρώτες του δηλώσεις έθεσε άμεσα τον στόχο της επιστροφής του ΟΦΗ στην Σούπερ Λιγκ.

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Οστοιτς ανέφερε στην επίσημη σελίδα του ΟΦΗ ofi1925.gr ότι «είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα σε ένα μεγάλο κλάμπ, όπως είναι ο ΟΦΗ. Είναι μια μεγάλη ομάδα, με μεγάλη ιστορία, έχω παίξει αντίπαλος και ξέρω που έχω έρθει. Είναι ομάδα με δυναμική και φανταστικούς φιλάθλους. Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο, είναι εκπληκτική. Επίσης διαπίστωσα ότι η ομάδα διαθέτει ένα εκπληκτικό αθλητικό κέντρο».

Για την υπόσχεση που δίνει στους φιλάθλους του ΟΦΗ, ο Μπράνκο Οστοιτς ανέφερε ότι «θα δώσω το 100% μέσα στο γήπεδο. Δεν μου αρέσουν τα πολλά λόγια, αλλά όσοι με γνωρίζουν, ξέρουν ότι δίνω ότι έχω και δεν έχω μέσα στο γήπεδο. Αυτό θα κάνω και στον ΟΦΗ, για να τον βοηθήσω να επιστρέψει στην Σούπερ Λίγκ».

Ο Οστοιτς συνοδευόμενος απο τον μάνατζερ του, υπέγραψε την Τετάρτη (20/7) το πρωί το συμβόλαιο του με την κρητική ομάδα και εντάχθηκε και επίσημα στο ρόστερ του ΟΦΗ για την Football league.

Mε την απόκτηση του έμπειρου κεντρικού αμυντικού, ο ΟΦΗ, «θωρακίζει» την αμυντική του γραμμή, με δύναμη, εμπειρία και προσωπικότητα, καθώς ο Οστοιτς προέρχεται απο τρείς καλές χρονιές με την Βέροια, στην Σούπερ Λίγκ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook