Ιδιαίτερη τιμή αποτελεί για τον Κισσαμικό η εκλογή του νομικού σύμβουλου και Γ’ Αντιπροέδρου της ΠΑΕ , Άρη Λυχναρά, στη θέση του Β’ Αντιπροέδρου της Football League.

Ο κ. Λυχναράς εξελέγη στη θέση αυτή έπειτα από τις αρχαιρεσίες που έγιναν, ενώ Α’ Αντιπρόεδρος εκλέχτηκε ο πρόεδρος του Παναιγιάλειου Αντώνης Ρέλλας.

Η διοργανώτρια αρχή ενημέρωσε παράλληλα ότι η κλήρωση του πρωταθλήματος θα πραγματοποιηθεί στις 2 Σεπτεμβρίου.

Η ανακοίνωση:

Κατά την σημερινή του συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο της Football League έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:

1. Σε συνέχεια της από 15/07/2016 συνεδρίασης του έγιναν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του Α΄και Β’ Αντιπροέδρου. Εξελέγησαν οι κ.κ. Ρέλλας Αντώνης (ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ) ως Α’ Αντιπρόεδρος και Λυχναράς Άρης (ΠΑΕ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ) ως Β’ Αντιπρόεδρος.

2. Θα συσταθεί Εκτελεστική Επιτροπή, σύμφωνα με το Καταστατικό της Football League, προκειμένου να υπάρχει μεγαλύτερη ευελιξία την λήψη αποφάσεων.

3. Θα γίνει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος στην επίσημη ιστοσελίδα της Football League και σε εφημερίδα ευρείας κυκλοφορίας για την ομαδική ασφάλιση των ποδοσφαιριστών για το Πρωτάθλημα 2016-2017.

4. Η κλήρωση του Πρωταθλήματος 2016-2017 θα πραγματοποιηθεί στις 02/09/2016.

Στο πλαίσιο της συνεδρίασης συζητήθηκαν θέματα συνεργασίας με την ΕΠΟ, την Super League αλλά και άλλους θεσμούς του επαγγελματικού αθλητισμού.

Η ανακοίνωση του Κισσαμικού

(ενημέρωση 20:00)

Ο Γ’ Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Κισσαμικός και νομικός σύμβουλος της ομάδας μας, Άρης Λυχναράς, εκλέχτηκε στη θέση του Β’ Αντιπροέδρου της Football League, έπειτα από τις αρχαιρεσίες που έγιναν για την ανάδειξη των Αντιπροέδρων της διοργανώτριας αρχής.

Για τον Σύλλογό μας αποτελεί ιδιαίτερη τιμή η εκλογή του εκπροσώπου του στο Δ.Σ. της Football League και ευχόμαστε στον κ. Λυχναρά καλή και εποικοδομητική θητεία.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook