Συνεχίζονται και σήμερα Πέμπτη 21-7-2016, οι γνωστές πολυήμερες πολιτιστικές εκδηλώσεις ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΑ 2016, οι οποίες πραγματοποιούνται επί 31 συναπτά χρόνια στην ομώνυμη Συνοικία του Ηρακλείου.

Το σημερινό πρόγραμμα των εκδηλώσεων, έχει ως εξής:

21.00 * “Αν εσύ … ήμουν εγώ” από το Θέατρο Μορφές. Η αιώνια πάλη του θηλυκού – αρσενικού και η διαφορετικότητα των δυο φύλων είναι το θέμα του πρωτότυπου αυτού κειμένου. Σε ένα σύγχρονο διαμέρισμα τετραμελούς οικογένειας, τα παιδιά συγκρούονται καθημερινά μη μπορώντας να κατανοήσουν την αλλιώτικη ιδιοσυγκρασία τους. Με έξυπνους διαλόγους, μεγάλη δόση χιούμορ, ανατροπές και εκπλήξεις το έργο αυτό, απευθύνεται άμεσα σε όλες τις ηλικίες, αφού τα παιδιά αποδεδειγμένα μπαίνουν πολύ νωρίς σε αυτό το παιχνίδι. 

Γι’ αυτό… ¨Αν εσύ…ήμουν εγώ!¨ έστω και για λίγο… θα μας κάνει να κατανοήσουμε το διαφορετικό, να αποδεχτούμε το αλλιώτικο και να συνεργαστούμε για μια αρμονική συνύπαρξη στο σχολείο, στο σπίτι και στην καθημερινότητά μας.

Παίζουν οι ηθοποιοί:*Ρένα Πασπάτη, *Γιάννης Πανταγιάς,*Γιάννης Παραουλάκης,  *Δομήνικος Ταβερναράκης, *Γιάννα Κεφάλα, *Μαρία Μανιδάκη, *Γιώργος Χατζηαντωνίου *Σίμος Χριστοδούλου.
*Κείμενο: Δημήτρης  Σεϊτάνης, *Μουσική: Ημισκούμπρια Σκηνικά/Αντικείμενα: Άννα Χιλετζάκη Κοστούμια: Γιασμίν Τιμοτίγιεβιτς Ήχος/Φώτα: Νίκος Αρετάκης

Σκηνοθεσία: Γιάννα Κεφάλα

Η αποψινή θεατρική παράσταση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης και του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίας Αικατερίνης.

Κατά την διάρκεια της αποψινής βραδιάς, όπως έχει καθιερωθεί 31 χρόνια τώρα, θα επιδοθούν οι έπαινοι και αναμνηστικά δώρα, στους φοιτητές και τις φοιτήτριες που εισήχθησαν πέρσι στα Α.Ε.Ι και Α.Τ.Ε.Ι.

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, ΑΠΟ ΤΙΣ 7-9μμ, ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ, ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ  ΕΚΘΕΣΗ ΜΕ ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ  ΕΡΓΑ ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΑΣ, ΚΟΠΤΙΚΗΣ ΡΑΠΤΙΚΗΣ, ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥ ΚΕΝΤΗΜΑΤΟΣ, ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ,, ΤΩΝ  ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ ΣΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΦΕΤΙΝΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ  ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ, ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΡΟΦΙΜΑ ΜΑΚΡΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΨΥΓΕΙΟ, ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΩΝ, ΠΟΥ ΧΡΗΖΟΥΝ ΒΟΗΘΕΙΑΣ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook