Με το δεξί θέλει να ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του στην διαδικασία των πλέϊ οφ ο ΟΦΗ προκειμένου από την αρχή να γίνει το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης που δίνει και το τρίτο εισιτήριο ανόδου για την Σούπερ Λίγκα.

Πρώτος αντίπαλος την Παρασκευή (8.30 μ.μ ConnX-TV) στην διαδικασία εξπρές των πλέϊ οφ ο Λεβαδειακός που είναι και το μεγάλο εμπόδιο για τον ΟΦΗ προκειμένου να πετύχει την επάνοδο του στην Σούπερ Λίγκα μετά από δύο χρόνια απουσίας.

Η κρητική ομάδα μπαίνει με πλεονέκτημα σε αυτό το ματς την διαφορά των δύο βαθμών που την χωρίζει από τον Λεβαδειακό και αν και την συμφέρει και η ισοπαλία στον ΟΦΗ δεν σκέφτονται καν αυτό το ενδεχόμενο.

Νίκη και μόνο νίκη είναι το σύνθημα στο στρατόπεδο της κρητικής ομάδας και αυτό εκφράστηκε τόσο από τον πρόεδρο της ομάδας Νίκο Μαχλά όσο και από τον Δήμαρχο Ηρακλείου Γιάννη Κουράκη που έδωσε το παρόν και μίλησε στους παίκτες λίγο πριν την τελευταία προπόνηση επί κρητικού εδάφους.

Ο Νίκος Αναστόπουλος για το αυριανό ματς αλλά και για όλη την διαδικασία των πλέϊ οφ έχει 17 παίκτες στη διάθεση του που είναι οι εξής : Βεζυρίδης, Κασμερίδης, Ξενοδόχοφ, Γαλανόπουλος, Μπούρμπος, Πίτσος, Γεωργίου, Μπουλούτ, Κατσικογιάννης, Ρόβας, Βερόν, Κάλαϊτζιτς, Ζαχαράκης, Ρούσεφ, Παπουλής, Καμπάνταης και Ζορμπάς.

Ο Γαλανόπουλος θα είναι η μοναδική απουσία για τον προπονητή του ΟΦΗ στο ματς με τον Λεβαδειακό καθώς ο Καλαματιανός αμυντικός είναι τιμωρημένος με μία αγωνιστική από την κανονική περίοδο.

Πανστρατιά κόσμου για την Αθήνα

Στο μεταξύ μέχρι την Πέμπτη αργά το βράδυ γινόταν εγγραφές στους δύο συνδέσμους του ΟΦΗ για την οργανωμένη εκδρομή για την Αθήνα στην οποία δήλωσαν συμμετοχή 200 άτομα.

Πέρα από αυτά τα άτομα όμως αρκετοί φίλαθλοι του ΟΦΗ αναχώρησαν σήμερα το βράδυ με τα πλοία της γραμμής για Πειραιά , ενώ επίσης πολλοί φίλαθλοι της κρητικής ομάδας θα αναχωρήσουν την Παρασκευή το πρωί με το πλοίο των «Μινωϊκων Γραμμών» πέρα από αυτούς που πάνε οργανωμένα. Παράλληλα και στα αεροπλάνα υπάρχει αυξημένη ζήτηση από τους φιλάθλους του ΟΦΗ για να μεταβούν στην Αθήνα ενώ δυναμικό παρόν ετοιμάζονται να δώσουν και άνθρωποι από κάθε γωνιά της Κρήτης που ζουν στην πρωτεύουσα και έχουν εκδηλώσει έντονο ενδιαφέρον για να βρεθούν στη Νέα Σμύρνη.

Υπολογίζεται ότι ο ΟΦΗ θα έχει κοντά 1.000 και ίσως και παραπάνω φίλους στο πλευρό του στο καθοριστικό ματς με τον Λεβαδειακό.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook