Δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του Ναυτικού Ομίλου Χανίων ΑΝΕΚ LINES, ενόψει των πλέι-οφ ανόδου, παραχώρησε ο Ηλίας Μαχαίρας.

Ο έμπειρος προπονητής τόνισε ότι δεν είναι αυτοσκοπός η άνοδος για την ομάδα του, λόγω του ότι δεν γνωρίζει κανείς αν θα είναι ανοικτή η 50άρα πισίνα του Κολυμβητηρίου Χανίων τον χειμώνα, ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί ο ΝΟΧ στις απαιτήσεις της παραπάνω κατηγορίας.

Αναλυτικά όσα είπε στο nox.gr:  «Το έργο μας είναι δύσκολο γιατί είμαστε σε μια περίοδο που τα παιδιά δουλεύουν παράλληλα. Παρόλα αυτά θα προσπαθήσουμε. Θεωρώ ότι έχουμε δουλέψει όσο το δυνατόν καλύτερα αυτόν τον καιρό. Δεν ξέρουμε κατά πόσο θα μπορέσουμε ν’ ανταπεξέλθουμε στα πέντε παιχνίδια που δίνουμε σε δυόμιση μέρες ουσιαστικά, σίγουρα πάντως δεν έχουμε άγχος και αυτό είναι σημαντικό.

Δεν θα έλεγα ότι είναι αυτοσκοπός η άνοδος γιατί δεν ξέρουμε αν θα είναι ανοικτή η πισίνα το χειμώνα, αλλά από εκεί και πέρα κάνουμε προσπάθειες έτσι ώστε να είμαστε πιο έτοιμοι την επόμενη χρονιά. Το θέμα για μας είναι η πισίνα να είναι ανοικτή, γιατί δεν θα είναι ωραίο να ανέβουμε και να μην μπορούμε να παίζουμε στα Χανιά».

Οι αθλητές που θα έχει στη διάθεσή του ο Μαχαίρας είναι οι εξής:

Λεβεντάκης, Μητράκης, Κοκονάς, Κατσουλάκης, Μπαριωτάκης, Παπαδόπουλος, Ρουμελιώτης, Μπιτσάκης, Φύταλης, Βιζυράκης, Λειψάκης, Μαραγκουδάκης, Μυγιάκης, Τσιστράκης, Μάλης.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook