Την Πέμπτη 21η Ιουλίου , πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο Δήμο Χερσονήσου μεταξύ του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Κρήτης, Υποστράτηγου κ. Ανδρέα Δασκαλάκη συνοδευόμενου από τον Αστυνομικό Διευθυντή Ταξίαρχο κ. Κώστα Λαγουδάκη και το Δήμαρχο Χερσονήσου κ. Γιάννη Μαστοράκη.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην δημόσια ασφάλεια της ευρύτερης περιοχής όπως ζητήματα αστυνόμευσης, ελέγχων, οδικής ασφάλειας, κ.τ.λ. για τα οποία σημειώθηκε και από της δύο πλευρές ότι υπάρχει κάθε διάθεση για συνεργασία και άμεση επικοινωνία για την αντιμετώπιση τους.

Ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Μαστοράκης  ευχαρίστησε τον Υποστράτηγο και τον κ. Ταξίαρχο για την ενημέρωση και την μέχρι σήμερα βοήθεια και επιβεβαίωσε για μια ακόμα φορά την αγαστή συνεργασία που υπάρχει ανάμεσα στη δημοτική αρχή και την τοπική Αστυνομία ενώ συγχρόνως διαβεβαίωσε ότι η Δημοτική Αρχή θα συνεχίσει να συνδράμει στο έργο της Αστυνομικής Διεύθυνσης με κάθε πρόσφορο μέσο. 

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν επίσης οι κ κ. Αντιδήμαρχοι, ο  Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και η Γενική Γραμματέας του Δήμου. 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook