Εκτός από τον φυσιοθεραπευτή Μιχάλη Κυβερνιτάκη, που εντάχθηκε στο ιατρικό τιμ του Πλατανιά αλλά θα συνεχίσει να συνεργάζεται με την ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ, οι πρωταθλητές Χανίων ανακοίνωσαν και τη συνεργασία τους με τον Γιάννη Σφυράκη.

Ο γιατρός του Πλατανιά θα προσφέρει τις υπηρεσίες του και στο ΙΝΚΑ, στο πλαίσιο της πολύπλευρης συνεργασίας που έχουν ξεκινήσει οι δύο ομάδες.

Η ανακοίνωση:

Η ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ ανακοινώνει ότι ο γιατρός της ομάδας του Πλατανιά Γιάννης Σφυράκης θα συνεργαστεί φέτος με την ομάδα μας.

Ο κ. Σφυράκης θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ, στο πλαίσιο της αγαστής και πολυεπίπεδης συνεργασίας που υπάρχει με την ΠΑΕ Πλατανιάς.

Σημειώνεται ότι και ο Μιχάλης Κυβερνιτάκης, φυσιοθεραπευτής της ομάδας του Πλατανιά, θα βρίσκεται και στην ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ φέτος, μετά την προσφορά του στους αγώνες μπαράζ για την άνοδο στη Γ’ Εθνική, στο πλαίσιο αυτής ακριβώς της συνεργασίας με τη Χανιώτικη ΠΑΕ.

Ποιος είναι ο Γιάννης Σφυράκης

Γεννήθηκε στις 08.02.1974 στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας. Πήρε το πτυχίο Ιατρικής από το Πανεπιστήμιο Κρήτης, στο Ηράκλειο, το 1999. Έκανε την ειδικότητά του (ορθοπεδικός) στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων στο Νοσοκομείο «Γεννηματά» Θεσσαλονίκης. Εξειδίκευση στο Τμήμα Αθλητικών Κακώσεων του Νοσοκομείου «Άγιος Παύλος» Θεσσαλονίκης.

Μιλά αγγλικά και ιταλικά. Επιμελητής Β” στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων το διάστημα 2008 – 2012. Εργάστηκε στην ομάδα χάντμπολ ΚΥΔΩΝ (Α1 εθνική κατηγορία) για δύο χρόνια, στην ποδοσφαιρική ομάδα του Μινωταύρου Χανίων για πέντε χρόνια και στον Α.Ο. Χανιά για δυόμισι χρόνια. Από τον Δεκέμβριο του 2011 εργάζεται στην Π.Α.Ε. Πλατανιάς.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook