Τις κατεστραμμένες από την χθεσινή πυρκαγιά εγκαταστάσεις της επιχείρησης Γιαννακάκη στη Μεσαρά-μια από τις μεγαλύτερες εξαγωγικές επιχειρήσεις στη Κρήτη – επισκέφθηκε σήμερα Κυριακή ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, ο οποίος εξέφρασε την συμπαράσταση και στήριξη του στον ιδιοκτήτη της επιχείρησης και στα μέλη της οικογένειας του. 

«Ήρθα να εκφράσω  την συμπαράστασή μου  σε ένα μεγάλο εξαγωγέα της Κρήτης , τον κ.  Γιαννακάκη. Πρέπει όλοι να βοηθήσουμε έτσι ώστε να γίνουν οι εξαγωγές , δεν πρέπει να σταματήσουν,  γιατί όλος ο κόσμος περιμένει να πουλήσει τα προϊόντα του,  και να φύγουν στο εξωτερικό» δήλωσε ο Περιφερειάρχης αμέσως μετά την συνάντηση του με τον κ. Γιαννακάκη. 

Εμείς από την  πλευρά μας, πρόσθεσε ο Περιφερειάρχης, «είμαστε συμπαραστάτες σε αυτή την προσπάθεια και θεωρώ ότι με νηφαλιότητα, ο ιδιοκτήτης  πρέπει να πάρει την απόφαση του με την οικογένειά του για τις επόμενες  κινήσεις . Θα είμαστε δίπλα για να μπορεί να φέρει το καλύτερο αποτέλεσμα και για την εταιρεία και για τους παραγωγούς που πρέπει να διατεθεί η παραγωγή των σταφυλιών στις αγορές του εξωτερικού, και να ανταμειφθεί ο κόπος των αγροτών μας. Αν μια μεγάλη εξαγωγική εταιρεία σταματήσει,  θα υπάρχει μεγάλο πρόβλημα. Άρα πρέπει να συνεχίσει, και αυτή είναι η έκκληση η δική μου, να συνεχίσει να γίνονται εξαγωγές. Μπορεί  να βρεθεί τρόπος, υπάρχουν διάφορες λύσεις και θεωρώ ότι με τη δύναμη του Θεού θα βρεθεί λύση να γίνουν εξαγωγές». 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook