Με… κρητικό άρωμα η Εθνική Κορασίδων συμμετέχει στο Μεσογειακό Κύπελλο Συγχρονισμένης κολύμβησης (COMEN CUP), που γίνεται στη Νετάνια του Ισραήλ.

Μετά το ασημένιο μετάλλιο στο Κόμπο η Εθνική ομάδα κατέλαβε την 5η θέση στον τελικό του Ομαδικού. Το πρόγραμμα εκτέλεσαν οι αθλήτριες του Ναυτικού Ομίλου Χανίων Ευαγγελία Γαυγιωτάκη, Όλγα Κουργιαντάκη, Νικολέτα Παπαγεωργίου και Βιολέτα Ζουζούνη, η αθλήτρια του ΚΟ Ηρακλείου Ειρήνη Κάββαλου (αναπληρωματική ήταν η συναθλήτριά της στον ΚΟΗ Βιργινία Γεωργιουδάκη) και οι Ηλιάνα Καμπούτση, Δήμητρα Τσιαντή, Γεωργία Βασιλοπούλου.

Η ενημέρωση της ΚΟΕ:

Την 5η θέση στον τελικό του Σόλο, στο Μεσογειακό Κύπελλο Συγχρονισμένης κολύμβησης (COMEN CUP), στη Νετάνια του Ισραήλ, πήρε η Δήμητρα Τσιαντή, την Κυριακή (24/7) το πρωί.

Η νεαρή Ελληνίδα πρωταθλήτρια βαθμολογήθηκε με σύνολο (50% χορογραφία στον τελικό και 50% φιγούρες) 148,4055 β.

Το χρυσό μετάλλιο πήρε η Ισπανίδα, το ασημένιο η Ιταλίδα και το χάλκινο η Ελβετίδα (η Ελβετία εχει γίνει τιμητικά μέλος της COMEN), ενώ 4η ήταν η Γαλλίδα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του τελικού στο Σόλο ΕΔΩ.

Το βράδυ του Σαββάτου (23/7), η Εθνική μας ομάδα Κορασίδων, εξάλλου, είχε καταλάβει την 5η θέση στον τελικό του Ομαδικού, στο COMEN CUP. Οι Ευαγγελία Γαυγιωτάκη, Ηλιάνα Καμπούτση, Ειρήνη Καββάλου, Όλγα Κουργιαντάκη, Νικολέτα Παπαγεωργίου, Δήμητρα Τσιαντή, Γεωργία Βασιλοπούλου, Βιολέτα Ζουζούνη, (αναπλ. Βιργινία Γεωργιουδάκη, Κατερίνα Μανάρα, Ξανθή Μέλλου, Ευαγγελία – Βηθλεέμ Θύμη) βαθμολογήθηκαν συνολικά με 146,5068 β.

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Ισπανία, το ασημένιο η Ιταλία και το χάλκινο η Γαλλία, ενώ 4η ήταν η Ελβετία (σημειώνεται ότι τα επίσημα αποτελέσματα του Ομαδικού βγήκαν και αναρτήθηκαν στο επίσημο σάιτ την Κυριακή το πρωί).

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του Ομαδικού ΕΔΩ.

Το απόγευμα, στο φινάλε των αγώνων, οι Δήμητρα Τσιαντή και Όλγα Κουργιαντάκη αγωνίζονται στον Τελικό του Ντουέτου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook