Στο άγχος που υπήρχε απέδωσε την οδυνηρή ήττα από τον ΝΟ Πατρών, που δεν επέτρεψε στον Ναυτικό Όμιλο Χανίων να πάρει την άνοδο στην Α1 Εθνική κατηγορία, ο Ηλίας Μαχαίρας.

Ο έμπειρος τεχνικός του ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πορεία της ομάδας αφού στην αρχή της χρονιάς κανείς δεν υπολόγιζε ότι θα έφτανε να διεκδικεί μέχρι τέλους την άνοδο.

Αναλυτικά όσα είπε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΝΟΧ (nox.gr):

«Κατά τη διάρκεια όλης της χρονιάς αλλά κι ειδικότερα στην τελική φάση δεν παίζαμε για να χάσουμε. Βρεθήκαμε πολύ κοντά στην άνοδο, αφού μέχρι και τα τελευταία λεπτά του αγώνα με την Πάτρα ήμασταν πολύ κοντά στο σκορ. Στο τελευταίο 8λεπτο υπήρχε πολύ άγχος και από τις δύο ομάδες κι έτσι έληξε 0-0. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την πορεία μας, πήγαμε πολύ καλύτερα απ’ ό,τι περιμέναμε βάσει των επιλογών που είχαμε κάνει όταν σχεδιάσαμε την ομάδα και διεκδικήσαμε μέχρι το τελευταίο παιχνίδι την άνοδο στην Α1. Για του χρόνου υπάρχουν κάποια παιδιά που γυρίζουν στα Χανιά. Θα τα βάλουμε κάτω και θα διαπιστώσουμε εάν θα είμαστε ανταγωνιστικοί. Εμείς θα συνεχίσουμε να στηριζόμαστε στις δικές μας δυνάμεις, με δικά μας παιδιά και θα προσπαθούμε για το καλύτερο. Αυτό κάναμε και φέτος και αυτό θα συνεχίσουμε και την επόμενη χρονιά».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook