Ένα βήμα πριν την ολοκλήρωση μιας σπουδαίας μεταγραφής βρίσκεται ο ΟΦΗ που έχει συμφωνήσει με τον Μάρκο Μπλάζιτς και ο οποίος θα έρθει στο Ηράκλειο μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Οι πληροφορίες του Flashnews αναφέρουν ότι το φλερτ των δύο πλευρών έχει ξεκινήσει εδώ και δύο εβδομάδες καθώς από την πρώτη στιγμή είχαμε αναφέρει ότι ο Νίκος Νιόπλιας είχε εκφράσει πολύ καλή άποψη για τον Σέρβο κεντρικό μέσο και τον ήθελε πάση θυσία στο Ηράκλειο. Η Διοικούσα δεν χάλασε το χατήρι στον τεχνικό του ΟΦΗ που συγκέντρωσε αρκετά καλές πληροφορίες τόσο για την αγωνιστική του αξία, όσο και για τον χαρακτήρα του με αποτέλεσμα να προχωρήσουν οι συζητήσεις για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του.

Μάλιστα, η μεταγραφή του Μάρκο Μπλάζιτς θα μπορούσε να είχε ολοκληρωθεί σχεδόν μια εβδομάδα νωρίτερα ωστόσο ο δικηγόρος του Σέρβου μέσου ήθελε να γίνουν πρώτα οι διαδικασίες για την ίδρυση της νέας ΠΑΕ και στην συνέχεια να προχωρήσουν στις τελευταίες λεπτομέρειες.

Πάντως, αναμφίβολα πρόκειται για μια πολύ καλή κίνηση από την πλευρά του ΟΦΗ καθώς ενισχύει ακόμα περισσότερο την μεσαία γραμμή βάζοντας στο ρόστερ έναν εξαιρετικά ποιοτικό κεντρικό μέσο με μεγάλη εμπειρία τόσο εντός, όσο και εκτός Σερβίας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook