Το Σάββατο 20 Αυγούστου θα λάβει χώρα στην Ιεράπετρα η σημαντικότερη φιλανθρωπική δράση των τελευταίων ετών στην πόλη !

Σύλλογοι, φορείς, επιχειρήσεις και δεκάδες εθελοντές ενώνουν τις δυνάμεις τους για την αγορά ‘’Κινητής Υγειονομικής Μονάδας’’ για τον Ερυθρό Σταυρό Ιεράπετρας υπό την πλήρη εποπτεία του ΕΚΑΒ !

Μια μονάδα που θα βοηθήσει εκατοντάδες πολίτες ιδίως απομακρυσμένων περιοχών και θα παρέχει δωρεάν υπηρεσίες υγείας σε όλους ιδιαίτερα σε μια εποχή που το νοσοκομείο της πόλης υποβαθμίζεται συνεχώς !

Για τον λόγο αυτό η εθελοντική ομάδα ‘’Ierapetra V2’’ αποφάσισε να διοργανώσει για δεύτερη φορά το φιλανθρωπικό φεστιβάλ ‘’Ierapetra United’’ στο οποίο θα δοθεί μεγάλη συναυλία με την Άλκηστις Πρωτοψάλτη στο Βουζουνεράκειο Στάδιο της πόλης, το Σάββατο 20 Αυγούστου στις 21:30 το βράδυ !

Η δημοφιλής καλλιτέχνης που γνωρίζει τεράστια επιτυχία στην φετινή της περιοδεία σε Ελλάδα και εξωτερικό θα εμφανιστεί για μια και μόνο εμφάνιση στην Κρήτη και οι διοργανωτές ετοιμάζονται για ένα μεγάλο βράδυ με ένταση, παλμό και μοναδικές ερμηνείες που πρόκειται να ταξιδέψουν οποιονδήποτε παρευρεθεί !

Μάλιστα με στόχο την ανάδειξη των υγειονομικών προβλημάτων της περιοχής αλλά και την προώθηση της δράσης, έχει ξεκινήσει ήδη να σχηματίζεται ένα τεράστιο πάζλ αποτελούμενο από δεκάδες κομμάτια τα οποία παραλαμβάνουν εκείνοι οι οποίοι στηρίζουν οικονομικά την εκδήλωση.

Με αυτό τον τρόπο υπογραμμίζεται πως αρκεί ένα μικρό κομμάτι από τον καθένα για να επιτευχθεί ακόμα και ο δυσκολότερος στόχος !

Την ημέρα της συναυλίας τα κομμάτια θα ενωθούν ξανά με στόχο να σχηματίσουν σε ολοκληρωμένο πάζλ πια την εικόνα της ‘’Κινητής Υγειονομικής Μονάδας’’ που τόσο χρειάζεται η πόλη !

Περισσότερες πληροφορίες μπορεί να βρει κανείς για την δράση στην επίσημη σελίδα της εκδήλωσης στο Facebook : www.facebook.com/IerapetraUnited