Το πρώτο street noodles εστιατόριο είναι γεγονός και λειτουργεί εδώ και μερικές εβδομάδες

Από τις 4 Ιουλίου λειτουργεί στην οδό Επιμενίδου 6 στα Χανιά το πρώτο street noodles εστιατόριο, ακολουθώντας τη γνωστή αθηναϊκή τάση.

Έμπειροι σεφ δημιούργησαν ιδιαιτέρους γευστικούς συνδυασμούς παντρεύοντας προϊόντα από ασιατικές χώρες με φρέσκα αγνά υλικά της κρητικής γης.

Επισκεπτόμενοι το WALK4WOK έχετε τη δυνατότητα επιλογής των υλικών, μέσα από μια ποικιλία προϊόντων, που ικανοποιούν όλα τα γούστα.

Από την καυτερή σως του Δράκου μέχρι το απάκι μπορείτε να δημιουργήσετε τους δικούς σας συνδυασμούς καθώς, το ποιοτικό και εύγευστο αποτέλεσμα εγγυάται η εξειδικευμένη, στην ασιατική κουζίνα, Σεφ του μαγαζιού.

Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν από την πρώτη μέρα θετική και παραμένει υψηλή, αποδεικνύοντας καθημερινά ότι η καλή ποιότητα φαγητού κερδίζει και το πιο απαιτητικό κοινό, όπως οι Χανιώτες, οι οποίοι αγκάλιασαν το WALK4WOK.

Ωστόσο, ποιος καλύτερος κριτής από έναν καταξιωμένο σεφ, όπως ο Ηλίας Σκουλάς, ιδιοκτήτης των Food Mafia Γλυφάδα, SMYRNA 1903 Γλυφάδα και STAY HUNGRY BITCH Βουλιαγμένη,  ο οποίος επισκέφτηκε το WALK4WOΚ και έμεινε εντυπωσιασμένος τόσο από αυτή την νέα γαστρονομική πρόταση στο νησί, όσο και από το γευστικό αποτέλεσμα. Αξίζει να αναφέρουμε, ότι ο Σεφ διασκέδασε μαγειρεύοντας δίπλα δίπλα με την Σεφ του μαγαζιού.

ο Σεφ Ηλίας Σκουλάς

Εν κατακλείδι, 3 λέξεις αρκούν για να το περιγράψουν: γρήγορο, υγιεινό και πάνω από όλα οικονομικό φαγητό.

Έτσι λοιπόν, σας συστήνουμε ανεπιφύλακτα μια βόλτα στο WALK4WOK.

Σελίδα στο Facebook www.facebook.com/walk4wok.

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook